Sibellaa Yqmrclbb nasıl yaptınız yedi mi? Benim oğlum hala daha pütürlü şeyler sevmiyo diğeri kolayına geliyo sanırım
Yqmrclbb Sibellaa biberi biraz kavurup yumurta sarısını ekledim bitirmedi ama idare eder ben baştan beri blendır falan yapmadığım için pütürlü şeylere alıştı hep ezerek verirdim yada cam rendede
Narin Her sabah mutlaka 1 yumurta sarısı omlet,sebzeli ya da peynirli yapıyorum. keçi kaşar peyniri,bazen ev yapımı lor peyniri,zeytin Salatalık,hurma,4-5 adet kurutulmuş çekirdeklik siyah üzüm.Bazen ev yapımı marmelat ve keçiboynuzu kreması.😊
Merozz Hanimlar benim oglumda coklu gida alerjisi var. Peynir yumurta hersey yasak birtek zeytin verebiliyorum sabahlari. Baska ne verebilirim acaba
Gokcehanim Merozz bizimde sut yumurtadana eti alerjimiz vardi yeni gecti salatalik muz sutsuz yumurtasiz biskuvu krep yapabilirsin hurma kuru uzum yulaf keci boynuzu unu ekleyebikirsin yaparken
Gokcehanim Merozz semizotlu havuclu somonu sulu pisir corba gibi cok faydali.saglikli beslersen alerji gecer her gun sebze corbasina kuzu kiyma koy
Lavitaebella 📌Ev yapımı labne-lor 📌kuru kayısı-erik-hurma(yumuşatılmış) 📌salatalık 📌omlet(lorlu,biberli,kapyalı,patatesli,kabaklı, tarhanalı) 📌pankek(labneli,elmalı,muzlu,kuru meyveli-üstüne keçiboynuzu özü pekmezi) 📌mücver 📌su-kuru üzüm suyu-erik suyu