Sinemsib Merhaba sokak kedisi için mama ismi söyleyebilir misiniz çok fazla bütçem yok uygun fiyatlı olursa sevinirim, bide bir ölçüsü var mı mesela ortalama bir kedi 1 su bardağı mama ile doyar gibi, bide üstünde ne yazacak 1+ mı? Şimdiden teşekkürler
Snowglobe Sinemsib merhaba. Kardeşim bakıyo 2 senedir. Dediğiniz şeylerin sadece birine cevabım var. Marketlerden falan mama alıyordu ya da petshoplardan aşırı pahalı. Ama hani sokak aralarında civciv yem kuş satan küçük yerler olur ya esnaf Petshop gibi. 😂 Heh işte ordan buldu çok uyguna. Öyle Bi yerden alın derim. Onların özel karışımları falan olıyo.
Birkedilianne Sinemsib temizmama.com fabrika satış fiyatı mito tavuklu ben sürekli alıyorum 15 kg dışarıya göre çok uygun
AseLBebek26 Sinemsib öncelikle güzel yüreğiniz için tebrik ederim, genelde mito marka yiyorlar alabilirsiniz belki başka öneri veren olur, ne kadar büyük bir sevaba girersiniz keske herkes sizin gibi duyarlı olsa 🌸👏
Minikkmr Sinemsib markasını hatırlamıyorum ama migrosun kiloluk mamaları oluyor 10 kiloluk onlardan alıyordum ben hep. Bu sıra alamadım. Ama severek yiyorlardı. Evdeki kedime de royal canın fit 32 alıyorum.
Sinemsib Bide az önce yaş mama aldım minik paketlerden eve kadar takip eden bir kedi için hepsini yedi tekrar istedi bir paket daha aldım onuda bitirdi ama yaş mamanın ishal yaptığını duymuştum doymadığı için mi hala istiyordu yoksa tadını mı beğendi, yaş mama ne kadar verilebilir ve kuru mama ile farkı nedir bunuda cevaplarsanız çok sevinirim
LadyGugu Sinemsib Sokak kedisi için fazla ince eleyip sık dokumanıza gerek yok. Eğer çok hayvan sevilen bir semtte değilseniz kedi zaten hayatının büyük bir bölümünü aç geçiriyordur. Bütçenize uygun bir mama ile besleyebilirsiniz. Bu bile çok büyük bir iyilik olur onun için. Ufak tefek, çelimsiz bir kediyse bütçenize uygun junior mama verebilirsiniz. Sokak kedileri genelde kısa ömürlü olur zaten 1 yaş ya da altı olma ihtimali yüksektir.
Dmrcnn Herhangi bir mama markasını alabilirsiniz eğer hayvanlar küçükse junior almalısınız ama büyğk kedilerde 1+ almalısınız yani yetişkin maması alacaksınız eğer kısırlaştırılmış bi kediyse kısır kedi maması alacaksınız 1yasını geçmiş bir kedinin 1günde ortalama 3çay bardağı mama yemesi lazım
Sinemsib Dmrcnn mesela whiskas sanırım böbrek yetmezliği yapıyormuş yada ne bileyim bazı mamalar tüyleri güzelleştiriyormuş falan bunlar dışında uygun fiyatlı bir marka ismi alırsam çok daha iyi olur, bide kedinin 1 yaşını geçtiğini nasıl anlayabilirim veya kısırlaştırılmış olduğunu, sokak kedileri kısırlaştırılmış olmaz sanırım
Sinemsib Snowglobe aa bı bakayım o tarz bir yer var mı etrafımda çok teşekkür ederim Trendyoldan kiloyla almayı düşünüyordum 🙏
Dmrcnn Sinemsib şöyle çok ucuz bişey alırsanız hiçbir fayda sağlamaz ama siz ucuz mama fediğin için herhangi bir mama dedim ben kedime hills kullanıyorum kilosu 85-100tl civarı muhtemelen kısır değildir bulduğunuz kedi evet büyük oldupunu nasıl anlarsınız bilemedim ya görsem bilirim bende tarif edemiyorum 😄