Cereninkuzusu3011 Kızlar merhabalar bugün kızımla ek gıdaya geçtik yoğurt mayaliycam activia ile fakat ara ara sadesini bulamadık incirli olanını bulmuş eşim onunla mayaliyabilirmiyim bı zararı yada tutmama gibi bişey olabilir mi bilen bı fikir Verse 🙃🤤
Nare1996 Cereninkuzusu3011 activia ile mayalamayin 3yasindan itibaren kullanabiliyormus kendi sitesinde aciklama yapti bende ilk activia ile mayalamistim arastirdim kimse onermiyor
birtosbikannesiii Cereninkuzusu3011 activia ile niye uğraşıyorsun en doğalı bildiğimiz el yapımı yoğurtla mayala ben oğluma öyle yapıyorum hatta hazır yoğurt tan katıyorum çok az birazda şeker katıyorum hem kalıp gibi oluyor hem aşırı ekşi olmuyor. Evde olan turşu kavanozları var küçük onlara yapıyorum tazecik oluyor
Cereninkuzusu3011 Nare1996 teşekkür ederim Allah’tan bulamamisim o zmaan bilmiyordum çünkü bunu çok sağolun
Cereninkuzusu3011 birtosbikannesiii öyle yaptım direk normal ekerin yogurduyla mayaladim herşey güzel de biraz tatlı oldu sanırım o laktozsuz sütten kaynaklı birde tam taş gibi olmadı nerde hata yaptım bilemiyorum 🤤🤷