DenizCem Merhaba güzel anneler.Oğlum 9.5 aylık ve 3.5 aydır kaçta uyursa uyusun sabah 5 de uyanıyor hem de gayet enerjik ve neşeli bir şekilde bende uyku saati bu oldu diye kendimi alıştırmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum artık beşte uyanınca öğlene doğru sanki akşam olmuş sinyalleri geliyor vücudumdan😒Önceden çok güzeldi uyku düzeni 19.30 da uyur sabah 7 de uyanırdı 🤦🏽♀️ Sizin bebekleriniz ne zaman uyanıyor neden beşte uyanıyor hep mi böyle kalacak 😞heeellppp
Amineealeyna DenizCem 2.5 yaşında 1 senedir 10.40 da kalkıyor. Ondan önce 5-5.30 bazen 6-7 değişiyordu
Susi DenizCem 11 aylık 5 buçuk 6 buçuk arası uyanıyor ben de dayanamıyorum ama dediğiniz gibi gayet enerjik mecbur ayak uydurmaya çalışıyorum ama çok zor
Silacnr011 DenizCem 2 aylık bebeğim standart doğduğundan beri 5.41 de uyanıyor ve 1 dakika geçirmiyor 42 de hiç görmedim mesela 🤣
DenizCem Elifinannesiiiiiiiiii o saatte uyuduğunda da sabah beşte kalkıyor gece kaç defa kalkıyor bebeğiniz
Kader_can 3aylik bebegim 4.30-5 de uyanıyor bazen kafami kaldiramiyorum kalkmak istemiyorum ama mecbur 😞
DenizCem Kader_can tekrar uyutmaya çalıştığınızda uyuyor mu benimki hemen ayağa kalkıyor hareketleniyor tekrar uyutamıyorum ama sizinki küçük tekrar uyutmaya çalışabilirsiniz aslında
My4253 11 aylıklar 1-1.5 ay öncesine kadar 5-5.30 gibi kalkıyorlardi bir haftadır 6.30 gibi kalkıyorlar
Kocakgiller DenizCem çok değişir canım benimkide yeri geldi 5 de uyandı yeri geldi 6,7,8,9 hep degisti şuan 19 aylık akşam 9 yada 10 da uyuyor sabah 7 de uyanıyor bazen 6da bazen 8 oyuncak gibi oynuyor beni🤣
Pinarerdem1 DenizCem arada oğlumda o saatlerde kalkıyor ama ben geri uyutuyom ya uykuyu çok seviyorum 😂😂
Elifinannesiiiiiiiiii DenizCem gece 1 kere falan ağlayacak oluyor odası hemen yanımızda hemenngidip emziğini veriyorum devam ediyor uykuya beslenmesinide kestim ama erken yerse veriyorum 1 kere mama
Kader_can DenizCem yok keske uyusa bana bakıyor gülüyor mutlu uyanıyor uykusunu almis şekilde 2-3 saat sonra uyuyor tekrar ama çok derin uyumuyor yarim saat anca oda sallarsam sallamayi bırakınca aciyor gözünü koca günümüz böyle gidiyor
DenizCem Kumsal_veannesl ben de 7 ye razıyım vallahi 😂 Türkiye’ye tatile gitmiştik geldiğimizden beri erken uyanıyor eşim saat değişikliğinden dolayı olduğunu söylüyor ama hiç zannetmiyorum hemen düzelsin yoksa aklımı kaçıracağım