Asenam16 Kızlaaarr ilk defa yapcam. Ama nasıl 🤔😃bana tarif lazım. İnternette çeşit çeşit tarif var. Help 🙏🌼🥕
Kubra3525 Asenam16 2 diş sarımsak kokusu çıkana kadar kavur sonra havuçları koyup kavur yumuşasın ondan sonra sogusun iyice 3 yemek kaşıgı yogurt biraz mayonez çırp içine ekle tamam üstünede ceviz miss😅 iyice sogusun ama bulamaç olur
Milamoms Asenam16 ben havuç kapak yapiyorim genelde rendeleyip az yağda iyice soteliyorum sonra soğumaya bırakıyorum yoğurtla karıştırıyorum tuz ekliyorum üzerinde kırmızı biber yağ yakarım genelde
MatmazelDeniz Asenam16 havucu rendeleyip azıcık yağda kavuruyorum soğumaya bırakıyorum sonrada yoğurt tuz bir kac dis sarımsak varsa biraz mayonez ekleyip güzelce çırpıyorum sonra birlestiriyorum afiyet olsun
aykoz_ Asenam16 zeytinyağda sarımsak rendeleyip 5 dk karıştırarak pişirin. Cok pişmesin ama. Sonra yogurt-tuz karıştırın malzemeyi içine boca edin . Bukadar😇
Selin1234 Asenam16 ben şimdi gördüm işinize yarar sa ben 4,5 tane havucu rendeliyorum sonra tavada az yağ ile kavuruyorum biraz tuz atıyorum istersen sarımsaklı yoğurt istersende sade yoğurt ile biraz iliyinca karıştırıyorum sıcak dökersen eğer yoğurt kesili
Asenam16 hayal_perest Kubra3525 biri mayonezli biri sade haha 😂ben mayonezli yapam bari. Bakalım güzel olcak mı. Teşekkürler kıslar ❤️🥰
Asenam16 hayal_perest Selin1234 Kirmiziboncugunannesi Milamoms keremiko8024 Zlm yigitinaannesii aykoz_ MatmazelDeniz Sema065 Kubra3525 teşekkürler caaağnım bacılar. Ama kızım saolsun yaptırmadı, ağladı durdu daha yeni uyudu. İnşallah uyanmaz 🤦🏻♀️😬 yarına kaldı benim tarator. Öpüyorum hepinizi iyi geceler ❤️🥰🙏🌼
yigitinaannesii Bende çok severim🥳🥳 geçen bi tanıdığım salatalık ve taze nane koymuştu çok yakışmıştı
Zlm Asenam16 ben havucu rendeliyoruz sarımsağı rendeliyorum önce azcik sarımsağı kavurup sonra havucu ekliyorum ikisini bir kavuruyorum soğuyunca yoğurt ekliyorum mis gibi oluyo mayonezde koyabilirsiniz ama ben koymuyorum
keremiko8024 Havucu zeytinyağıyla kavuruyorum rengi yağa iyice çıkıyo biyerde de yoğurt ve göz kararı mayonez sıkıyorum biraz tuz ve karabiber koyup karıştırıp soğuyunca içine havuç koyuyorum çok güzel oluyo