MatmazelDeniz Selam anneler 1yasndaki bebekleriniz gece uykusuna kacta geciyor ve gunduz kac uyku yapiyor?
Nisanurayten MatmazelDeniz 2 uyku yapıyor çoğunlukla bazen de 1 uyku ama 1 uyku da çok zorlanıyor akşam 8 buçuk en geç gece uykusuna geçiyor sabah ta 7 gibi uyanıyor
Kbra_1992 MatmazelDeniz benm oğlumda 13 aylık şu 4 gündür canımdan bezdim artık tek uyku istiyo sanırım hala anlayamadım ayağımda sallıyom yatırır yatırmaz çığlığı basıyo bi ağlamak bi ağlamak 3 saat arayla uyurdu şu 4 gündür 6 saat fln uyumuyo ndn anlamadım sıcaklarda etkiliyormu bilemiyorum
MatmazelDeniz Benim bebegim bugunlerde iki olan gunduz uykusunu 1e düşürmeye çalışıyor ama ben biraz daha gündüz uykusu yapsın istiyorum sabahları 6 7 arası uyanir akşamları da 7 buçuktan sonra uyur
Yade22 MatmazelDeniz gündüz iki uyku yapıyor ve akşam 9 gibi uyuyor. Haftasonu dışardaydık diye mi bilmiyorm bir uyku yaptı gündüz tek uyku için erken inşallah geçmeye çalışmaz :)
edizsmom 28mnkdnymmm5 nasıl uyutuyorsunuz acaba benim 10 ay 16 günlük oglum uyku düzeni çok bozuldu sizin 10 ayda nasıldı düzeni toparladı mı 1 Yaşa doğru eğer bozuksa
Umutarasinannesi Valla bugün çok zorladı gündüz uykusunu bire düşürmeye çalışıyor uyutmasam da agliyor daha dayanamıyor Zor bela iki kere uyudu gündüz Sabah da horozlar kalkmadan kalkar 4:30 da 😒 kaç gündür böyle bir yaş gerilemesi mi nedir valla bıktım
Ayazinannesiseyda Benim oğlum 13 aylık sekizdw kalkar 11 de ilk uyku dört buçuk ikinci uyku ilk uykusu iki saat ikinci uykusu bir saat toplam üç saat gündüz uykusu var akşam da dokuz buçuk on uykuya geçer
MatmazelDeniz Ayazinannesiseyda bnmki gunduz uykularındada sürekli ağlar uyanir emziririm tekrar dalar