reyhanmustafaemir Hazır kurulu satılan evde salıncagimiz var. Bu ürün bebeğin boğazlarının şişmesine neden olur mu salladıkça rüzgar oluyor ’ya basina gelen varmi acaba oglum 14 aylık
kuzey-21 reyhanmustafaemir canım bende kullandım tavana asılandan hiç öyle birşey yaşamadım benmkide 15 aylık yeni kaldırdım salıncağı daha.
Alpylmz reyhanmustafaemir benim tavana asılandan var ana kucagını iplerinden tavana saman ipiyle astım 3 aylık oglum onda uyuyo şuan hiç öyle bişi yaşamadım kızımda onda buyudu hep
Deletedmom0099 reyhanmustafaemir bizim salıncağımız var, hamakta kullanmıstım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım
bjkbb reyhanmustafaemir bizde 3 senedir kullanıyoruz barfiks demirine astık iki bebeğimde sallanıyor hiç öyle birsey yaşamadık henüz
plakayerli Alpylmz nasıl bir şey yaptınız merak ettim foto atmanız mümkün mü (salıncaklar çok pahalı da😀)
Alpylmz plakayerli canım foto atmayı beceremedim ana kucagı var onun iplerinden eskiden yaşlılarımız odun taşırlar ya o iple bagla tavana takabilecek n alet de varsa tak öyle anlatabildim mi bilmiyorum ama