Sinem66 yaşadım tabi yaşamaz olur muyum. Özellikle biberone alıştı diye oluyordu 2 aylıkken felan ama sabredip emziriyodum baktım cok huysuz emmek istemiyor mama veriyordum. Çay kullanıp sütümün arttıgı mama vermediğim günlerde oldu. Meselaa okudugum gördüğüm kadarıyla ya ilk emziriyorlar peşine mama veriyorlar yada tam tersi ilk mama sonra peşine meme. Biz hiç öyle yapmadık emiyor mesela bir kac saat sonra kendisi mama istiyor bir nevi keyif gibi. Ek gıdaya baslamadanda açlık huysuzlugunu anladıgım zaman mama yapıyordum. Yani bu zamana kadar böyle geldik. Çok şeyler yaptım bende sütüm artsın diye ama işte. Neden o duygudan mahrum kalasınız. Hiç emmeyen bebekler var. Bana bile hala diyorlar 2 yasına gelecek corba içsin ne maması koca kız, yok öyle emzirsen mama içmezdi yok o yok bu. Günümüzde bu emme durumu aynı normal sezaryen doğum gibi kıyaslanıyor insanın cok canı sıkılıyor. Yeter ki sağlıklı olsun mama meme ne fark eder ki. Tedirginlik yapmayın onlar bile seziyor. Ben her istediğinde meme verdim halada öyle masada otururken bile gelir bi iki fırt çeker gider🤭 içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın. Şimdi herkes koca karı gibi öğüt verir onları asla takmayın🌸 mama vermek dünyanın sonu değil emmeyen bebek dünyanın sonu değil emmeyi kendiliğinden bırakan bebek dünyanın sonu değil. Onlar iyi olsun saglıklı olsun mutlu olsun dünyalar zaten sizin oluyor. Sevgiler♥️♥️