Saudade Merhabalar kızım 4 ay 2 günlük. 5300 kg. Bugün doktor 10 damla vericeksin dedi. Sebebini sormadım kilo başına diye burada duymuştum. Acaba erken doğduğundan ötürü mü 2 ye katladı damla sayısını?
Denizzz88 Saudade bize de doktor kilo başına veriyordu bebeğim şuan 10 kilo 10 damla veriyorum. Neden öyle dedi ki acaba size
kuzey-21 Saudade bende kilo başına veriyordum ama burada okuduklarıma göre bazı doktorlar 1 yaşına kadar 10 dmla vereceksin demiş şaşırmıştım bende. Ben hep kilosuna göre yükselttim
Sblatc Saudade bana sağlık ocağında başka marka verdiler 4 damlayla başla dedi 5 kilodan fazlaydı sanırım. Bende ocaen alıcam ama 10 damla fazla değil mi
Prensveprensesannesi3838 Denizzz88 Damla olarak kaç mi veriyorsunuz peki damlalıkla. Birde rengi nasıl beyaz mı ben yeni aldım beyaz renkli de şeffaf falan mı olması gerekiyor
Denizzz88 Prensveprensesannesi3838 yani damlaya çekiyorum kaşığa sıkıyorum kaç ml olduğunu bilmiyorum açıkçası ama öyle çok fazla sıkmıyorum 5 damlası 1 çay kaşığını dolduruyor gibi. Beyaz buarada rengi şeffaf değil