Zeynepppppp Kızlar 11 aylık bebeğim var sürekli emerdi beni bişey yemezdi şimdi emiyo emiyo hiç bişey yok mama veriyorum çorba veriyorum kabul etmiyo sürekli emmek istiyo ee bişey de yok ben napicam Allah aşkına bı yardım edin sütüm nasıl gelir yada nasil mama yedirebilirim
PrensesAlin Zeynepppppp aktif emilen bi memeden süt bitmez ki ? Süt geliyor ki demekki Bebeğiniz ek gıda red ediyor
S_seylek60 Zeynepppppp sütünüz bitmemistir belki gelisimsel olarak huzursuz bir donem geciriyordur ve memede daha fazla kalmak ister. Gelmese emip emip aglar bilemedim. Bol sıvı bol moral üzülmeyin baya da buyumus.😊
Zeynepppppp PrensesAlin bugün gelmedi yutkunma duymuyorum bebeğim emmek istiyo bişey bulamıyo agliyo niye böyle oldu anlamadm
Sarelim Zeynepppppp ek gıda almıyorsa merak ettım bu zamana kadar sadece sutlemı geldı. Kılosu iyi mı
S_seylek60 Zeynepppppp mama da almiyorsa beslenme reddidir. Sutunuzun bittigini dusunmeyin ki bitmesin. Belki bikac gunluk gecici bir huysuzluktur.❤
Melikeakiner Beslenmene dikkat et, bol su iç. Ama aç kalıyorsa mama ver. Ben aptamil mama veriyorum, diş dönemlerinde almıyordu, içerisine elma suyu ekledim. Birde sulukla ver.
Zeynepppppp Melikeakiner mutludilek kiliclar aysenur06 aysenur06 hepsini denedim kabul etmiyo bu süt nasıl gelicek ya 😔
mutludilek kaşık maması da verebilrisin aptamilin 7 tahıllı ballı olan kaşık maması var devam sütü ile hazırlanıor onunla da devam sütü verebilrisin.
kiliclar [bilinmeyen] lactamil için emziren anneler için bir ürün mamayıda sulukla filan verin içine pekmez ekleyin benimki aptamil yiyor severek
aysenur06 diş çıkartıyor olabilir mi ? lactamil al iç biraz dinlenmeye çalış sütün artacaktır , yoksa aptamil verebilirsin