Beyza13345 Kızlar kızımın cekim gücü çok kuvvetli baya emzik denedim hep emzikler iz yapıyor ağzına küçük geliyor sanırım büyük kalıplı emzik Öner’e bilen var mi
Azra_Mina Beyza13345 wee markasinin tamamen slikon emzigi var onu deneyin iz yapmiyor tutma yeri bile silikon tek kotu yani dier plastik emzige gore biraz agir yani onlara gore oyle gelio😊
Sunay Kaç aylıkk ben mam yeni doğabları kullandım sımdıde 7 aylık 6+ ya gectım memnunuz ucu büyüdü ağzını dolduruyor
Sunay Kaç aylıkk ben mam yeni doğabları kullandım sımdıde 7 aylık 6+ ya gectım memnunuz ucu büyüdü ağzını dolduruyor
Beyza13345 Azra_Mina nasıl bisey açana adı ne diye geçiyor Sunay 2 aylık saha canim denedim tek. 6 aylık emzikler iz yapmıyor fakat onu da veremem ay olarak uymuyor
Azra_Mina Beyza13345 wee baby komple silikon emzik olarak geçiyor canim https://www.e-bebek.com/wee-baby-komple-silikon-emzik-0-6-ay-p-ewe-161/?gclid=CjwKCAjw1f_pBRAEEiwApp0JKPPSethp0U3cqWthZjYl192rj4_9KqFEQ0YvnAooq216RAcmWJ78QRoCE7QQAvD_BwE
Beyza13345 bsrakse güzelim bizim ki Doğusundan beri tutuyor onda sıkıntı yokta çok iz yapıyor ve ağzına küçük geliyor onu denesem mi acaba
Beyza13345 bsrakse güzelim bizim ki Doğusundan beri tutuyor onda sıkıntı yokta çok iz yapıyor ve ağzına küçük geliyor onu denesem mi acaba