Butterflyy3 Havucu buharda haşlayıp az bisi zeytin yağı bide kendi sütümle biraz yumuşatıp veriyorum ama yinede tam yumusak olmayip zor yutuyo öğürmeye çalışıyo bende bi yandan havucu tattırıp ardindan su veriyorum rahat yutsun diye dogru mu yapıyorum acaba
1Beybiletto Butterflyy3 havucu haşlayıp icine zeytinyağı damlattim ilk başta öyle oluyor ilk tadiyor çünkü sonra zamanla alıştı bebeğim ya
Sngl1223 Butterflyy3 illa buharda şişmesine gerek yok canım normal suda haşla sonra yağ damlat çok az öyle yesin hafif kuruysa suyundan üzerine dök
Masalingonunannesi Butterflyy3 ilk zmanlar ufacik putur bile olsa yapiyorlar iyi hasladiginzia dikkat edin ilk zmanlar blenderden cektim sonra yavas yavas puturlestirdim
Butterflyy3 Masalingonunannesi blender yapmayın ilk başlarda dediler ondan onu yapamadım buharda haşlayıp çatalla ezdim cok cıvık olmadı zor oluyo yutmasi
Masalingonunannesi Butterflyy3 onu sizin ayarlamaniz lazim kim ne derse desin yiyemeyince daga mi iyi bn kullandim suan puturluleri yiyor 2 3 gune pankek denemesind geciyorum