Ygzpri 14 günlük oğlumu her 2 saate bir emziriyorum sarılık riski vardı diye artık 3-4 saate bir uyanınca beslesem olur mu ? Çok mu geç olur
Gamzosgamzos Ygzpri tabi 3 4 saat uzun bir sure benim bebegim 2 ay 3 gunluk gunduz 2 saatte bir gece uyursa en gec 3 saatte bir muhakkak besliyorum tabi gece 3 saati bulmuyor zaten kendisi saatte 1 kalkiyor
Selennnnnn Ygzpri 3,4 saat çok fazla bir süre 2 saat geçmemeniz gerekir ben 3 saat beklemiştim doktorum kızmıştı söylediğimde :)
Meryemceee922 Ygzpri Canım daha çok küçük sarılık riski varmış her 2 saatte bir emzirmelisin sarılığı ancak böyle hızlı bir şekilde atabilir.
Sdmte Ygzpri oğlumun yaklaşık 1 ay sarılığı sürdü ama sınırda değildi saat başı emzirirdim gece uyanmasada 2 saatte bir
stillwasser Selennnnnn benim bebeğim de 47 gunluk dr bana o uyanmadan uyandırma kendisi kalksin dedi icim rahat etmiyor benim de bazen 4 saat oluyor
Selennnnnn stillwasser 1 aydan sonra sizin dediğiniz gibiymiş benim bebeğim de 35 günlük ama hala aynı 2 saatte bir yediriyorum vicdanım rahat etmiyo 🙃
stillwasser Selennnnnn benimde içim rahat etmiyor ama diyorlarki uykuda büyüme hormonu salgilaniyormus cocuk guzel uyuuyo kıyamıyorum bazende uyandirmaya
Burakveannesi Benim bebeğim de 10 günlük daha bazen 2 bazen 3 saat uyuyor acıkınca uyanıyor emziriyorum bir sorun olur mu acaba ?
Selennnnnn stillwasser Evet ama 2,3 saatte 1 de uyandırılmaları gerekiyor özellikle ilk ay uykuda şekerleri düşüyor
stillwasser Selennnnnn evet 47 gunlukkende mi oyle yapayım bilemedim hep uyandirip beslemistim simdiden sonra uyanmasını bekleyim diyorum
Bebegimm1 Ygzpri sarilik varsa saatte bir emzirmen daha iyi 3 4 saat cok uzun sure aç kalir sekeri duser sarilik yukselir
Selennnnnn stillwasser Tabi sizde en azından 2. Ayınızı doldurana kadar uyandırın.Sonra zaten gece kalkmak istediğinde kendi kalkıp yedirirsiniz. Çok uyumaları şekerlerinin düştüğünün göstergesi bu konu da baya araştırdım doktoruma söyledim o da onayladı
stillwasser Selennnnnn evet onu bende duydum ama o evreyi gecti dediler bende şaşırdım napcamj gercketn