Kumsal_veannesl Dana eti mi kuzu etimi yediriyorsunuz kemik suyunu hangisinden yapiyorsunu ben kuzu etini hiç evime sokmadımı sevmemde kokuyor ya evimde hep dana eti ve kemiği var versem ne olur veren varmı yoksa ilaaa kuzumu olmalı bilgi veren olursa sevinirim? 👀
Happy58 Kumsal_veannesl doktorlar bebekler için kuzu etini daha uygun buluyor canım hem sert değil gelde danaya göre hafif ben kuzu kullanıyorum her zaman
Zlm Kumsal_veannesl aslında dana eti daha besleyeceğim ama dana etini sürekli insanlar tükettiği için içinde bazı kimyasal olabiliyor diye daha az tüketilen kuzu etini bebeklere öneriyorlar ama siz güvenilir bir yerden alıyorsanız dana eti de verebilirsiniz
_YanakReisinAnnesii Kumsal_veannesl öğüre öğüre kuzu dan yapıyorum herseyini valla 😂 bebişimin canı sağolsun 😍❤
Kumsal_veannesl Happy58 dana etini verende bir çok anne var çevremde kuzu eti neden kullanmiyon dediğimde oda et buda et diyorlar
Zlm Kumsal_veannesl hmm o zaman yine doktora danışın tabi ama bence verebilirsiniz bana doktor kuzu tercihtir ama fark etmez demişti
Kumsal_veannesl _YanakReisinAnnesii leş gibi kokuyor yiaaa en son bekâr Ken babam kuzu kavurma yaptı iki gün ablamda kaldım middemi çok bulandırıyor 🥴🥴🥴🥴🥴
minikmelegimmmm Kumsal_veannesl kasaptan özel kuzu etı alıyoruz bıttıkce onun yarısını cekıp kıyma yapıyorum küp küp ayırıyorum yemeklerıne katıyorum. Yarısını da normal et olarak mınık mınık dogruyorum yıne atıyorum yemeklerıne. Haftada bır de kuzu pırzola yedırmeye çalışıyorum bız de hıc yemeyız dana yerız ama bebegım ıcın kuzu daha kolay sındırılıyor daha ıyı olur 10 aylık benımkı
Kumsal_veannesl minikmelegimmmm hmmm bir kesim kuzu diyor bir kesim dana veriyorum diyor sanırım doktorum en doğru kararı verecek teşekürler canım ❤️
Zeryadeniz minikmelegimmmm ahahha aynen bende böyle yapıyorum :))). Bebegim bir yaşında masallah kan değerleri cok yerinde dedi asla ilac takviyesi kullanma dedi. Ve bunu sadece besinlerle sağladım:) sizin gibi yaparak :)
minikmelegimmmm Kumsal_veannesl ama şunu da ekleyım ıkı ay sonra kurban bayramından sonra yani yasına gırecek bız dana kesecegız o yuzden artık özel kuzu kıyma yapmayacağım belkı etı ve pırzolayı alırım kuzu olarak çünkü sındırım sıstemlerı bır ys sonrası gelısmıs oluyor rahat yer
sevgii_123 Kumsal_veannesl ben mi midesizim acaba kuzu etind bayılırım her yeri ayrı lezzetli kızıma da kuzu veriyorum
Kumsal_veannesl sevgii_123 zevkleri ❤️ ben tiskiniyorum gerçi zaten et sevmeye bir insanım kuzu ayrı bir şey benim için 🥴
sevgii_123 Kumsal_veannesl ben mi midesizim acaba kuzu etind bayılırım her yeri ayrı lezzetli kızıma da kuzu veriyorum
fgnrcp2704 Kumsal_veannesl valla bende anlamıyorum bu durumu bana kokmuyor ama geçen kasaptan kuzu kıyma sordum bebek için çok ağır olur diyo ilikli kemik sordum inada ağır olur diyo ama her yerde bunların bebeğe verilmesi yazıyor doktorlarda bunu öneriyor sen doktormusun dicektim de neyse dedim 😂
Kumsal_veannesl fgnrcp2704 dana verende var kuzu verende dana veren de şikayetçi değil kuzu verende eee o annede bu değilmi danadan tarafım ama kuzu daha uygunmuş Kafa kalmadı