gulsene1998 Ben görecektim ki onları canlı parçalar lime lime ederdim o çocukları köpekler o bokunyiyecek başka mekan mı kalmadı allah bunları helak etsin allahım sen çcouklarımızı koru
pikachuu Aaa ben şok aklı başında insan yapamaz ya belki içkili belki uyuşturucu etkisi flan vardır yani resmen ön hazırlığı bile yaptılar
Sogancik Çok eskiden kıyamet alametlerini okudugumda şöyle bir madde de vardı: "çiftler herkese açık alanda cinsel ilişkiye giricek. İnsanlar, “biraz kenarda yapın yolu kapatıyorsunuz” diyecek sadece." Bana o kadar ütopik gelmişti ki imkansız bu daha neler demiştim. Ne günlere gelmişiz 🤢😥
Nesrincente AnnaKurt oha ya bildiğin insanların içinde ben okuyunca kımse yokken falan dıye Bi düşünmüştüm
deniz_063 Tecrubelianne bide utanmadan türkler diyolar. ben hiç ömrümde böyle bişey görmedim bunlar artık sınırını aştılar. eenyurttada cocugu taciz etmişler polislerde polis kıyafeti giydirip gizlice kaçırmışlar allah belalarını versin defolup gitsinler artık ülkedenn bunları ülkemizde kabul edip kardeşimiz diyenlerde defolup gitsin hain bunlar kanı bozuk kopekler
Daenerys Annesinin_kuzusu00 arap uyruklu tc vatandaşı olduğu söyleniyor. İyi araştırmamışsınız . Vatandaşlık satıyoruz bu tiplere işte
Annesinin_kuzusu00 Daenerys Hadi diyelim yapan o bizim milletin serefi haysiyeti nerde kaldida oturup bunu izliyor.Biride cikip bisey demiyor.Oturmus tv izler gibi izliyorlar.Biride yurekli olsaydi cikip yumrugunu agzinin ortasina koysaydi.Bizim millet sustukca bunlar artacak.Biraz yurekli olsunlar sokaga cikip sesini cikarsinlar.
Sinemisssss İnsanların sessiz kalması dikkatimi çekti şaka gibi bence akıllıları başlarında değil zaten göz altına alınmışlar
Kumsal_veannesl AnnaKurt eee millet filim gibi izliyor nerde iki tefonunu çıkart diyen dayılar middemi bulandı
dandiniko Kumsal_veannesl bende bunu anlamıyorum cidden buna nasıl sessiz sedasız izleyebiliyorlar pes
alptoyyy Bende böyle bir şey görmüştüm herkesin içinde millet de resmen film izler gibi izliyordu midem bulandı direk yanlarından geçerken irençler midemi bulandırdınız demiştim kardeşimde vardı yanımda ama kafaları güzeldi gülüyorlardı
Madam Tecrubelianne ar damarı çatlamış gerçekten bunların ama sorgusuz sualsiz vatandaşlık verirsen ülkeye alırsan olacağı malesef bu
TheMomm AnnaKurt Lanett olsun onca yüzyıl geçmiş biz en boktan, en rezil, en iğrenç bir yüzyıla denk gelmişiz yazıklar olsunn böyle insanlara
1234___ Hic bir korkuları da yok bunu yaparken çünkü cezası yok , Soruyorum nerde devlet nerde ceza sistemi ,Nerde toplum düzeni ,Sinirim tepeme cıktı artık midem kaldırmıyor bu pislikleri🤮🤮
Ebrulideniz 1234___ valla özgürlükten yana kimsenin biseyenude karışmayın yahu diyen biri olarak geçen parkta iki genç çift uzanmie dinleniyorlsr birbirlerine dônup konuşuyorlar neyse bu bile rahatsız etti beni artık hemen karşılarında aile var sofra kurup yemek yiyorlar o değil gençlerin böyle uzanmasi vs neyse aman ya sahilde çıplak adamida gördünüz mü