Diamondmn Merhabalar. Oğlum 4 ay 7 günlük, oturtmaya başlamak gerekiyor mu acaba bebek arabasına veya Babyjem oturgaçlara filan???
nelmali Diamondmn 4 bucuktan itibaren destekli oturtmaya başlattı doktorumuz 6 aylıkken desteksiz oturuyordu
Asenam16 Diamondmn kucağımda oturmasına izin verdi Dr, ama tek başına bebek arabası vs oturtmuyorum, henüz çok küçükler canım 🌼 benim kızım da 4 aylık.
Elifinannesiiiiiiiiii Diamondmn belli aralıklarla 4. 5 ayda destekli kısa kısa oturttabilirsiniz. Kızım 6 ayda tamamen desteksiz oturuyordu
Nsabckk Asenam16 bebeğinizde iştahında bi gerilime var mı konuyla alakasız sormak istedim. Benim bebeğimde 4 aylık ve aslaaaa yemiyo yediremiyorum aslaaa
Asenam16 Gercekciannee süre vermedi, ben kızım huysuzlanınca oturtmayı bırakıyorum. Rahatsız olunca belli ediyor. Ama öyle 15 20 dk sürmüyor bizimki. 10 dk ancak oturuyor.
Gercekciannee Asenam16 anladım, benim bebeğim de 3 ay 20 günlük oturmayı çok istiyor uzanınca hemen ağlıyor, henüz küçük diye destekli oturtmuyorum, 4 aylık olunca ben de yavaştan kucakta oturtmaya başlarım
Asenam16 Gercekciannee hafif yatar pozisyon da tutardım 3 buçuk aylıkken ben 😃 ama sen tutma. Şimdi bişy olmasın 🥰
Asenam16 Nsabckk benimki anne sütü alıo sadece, emmek istemediği zaman zorlamıyorum. Ki zorlasam da emmio zaten ağlıo 😃 o yüzden o ne zaman isterse o zaman emio. Sende öyle yap. Atak zor geçio. Ayakta emziriyorum bazen sallana sallana 🤦🏻♀️
Nsabckk Asenam16 doğru diyosun zorlasam da bişey değişmiyo ama içim rahat etmiyor mesela şuan saat 17.15 ve 12 de içtiği mamayla duruyo asla içiremedim daha napacağımı şaşırdım
secoz Diamondmn ben de o zamanlarda başladım doktor babyjem oturağa oturtma sert olduğu iÇin sakıncalı dedi, kucakta destekli başla mama sandalyesi vs oturtma oturtmanda 1-2 dk olmalı öne eğilir bi anda kaburgaları zarar görür demişti şimdi 6aylık anca babyjem ve mala sandalyesine oturtuyorum şimdi bile öne eğilip vuruyor bi anda kendini
bir_AlPaRsLaN_annesi Diamondmn kendisi kalkmaya çalışıyorsa oturduğunuzda kendisini rahatsız hissetmiyorsa oturtun bence oğlum öyleydi oturttum 10 15 gün sonra doktora gittik o da oturtabilirsin demişti