Prenses21 Kizlar almayi dusunuyorumda nasil telefon kullanan varmi aynisi babamda var bazen donuyo kitleniyo ac kapa yapiyorum dedi hepsimi boyle telefondami sorun vr acaba bilmiyorum
deniiiza Prenses21 note 9s kullanıyorum. 1bucuk sene oldu. Cok ama cok memnunum. Sarji cok dayanakli. Performans cok iyi. Hic donma sorunu olmadi
_BirKalpteikiPrens_ Prenses21 note 9 pro kullanıyorum memnunum bir sene oldu alalı kamerası falan güzel
Zlm Prenses21 bende pro olanı var bı sikinti yaşamadım ama ben hafızasını çabuk dolduruyorum sürekli fotoğrafta da video çekiyorum ama uygulama hafızası bayağı iyi oyunlar bebek uygulamalari fotoğraf düzenleme uygulamaları falan bayağı şey var hala calisiyo iki günde bir takıyorum sarja
Cansu4401 Prenses21 bende kullanıyorum canım çok memnunum benim arada donuyo ama bu benden kaynaklı çok düşüyrm şarja tak çıkar yapıyorum ve elimden düşmüyor genel anlamda telefon çok güzel
Kalimbanne Prenses21 ben 10 kullanıyorum çok memnunum eşimde de 9 vardı hiç donma sorunu olduğundan bahsetmedi
baltopagasii Prenses21 bnde note 9 pro kullanıyorum iki yıl oldu hatta geçti ne donma var ne başka kamerasında çok güzel. Ve elimden tel düşmez bebeğim var hala düşmediği halde 😁😁
Esoca38 Prenses21 benim eşim kullanıyor gayet memnun hiç bir sorun yaşamıyor. Bende niye 8 pro kullanıyorum 3 yıl oldu gayet memnunum kamerası efsane güzel çekiyor. Hizi falan da çok iyi masallah :)
Hmy Prenses21 note 9 pro kullanıyorum bazen çok kasıyor ve ilk aldigimdan beri ara ara kendi kendine kapanıp açılıyor birde ilk kullandigimdan beri rehberden ve galerimden bişe silmeme izin vermiyor yaşadığım sorunlar bunlar. Onun haricinde iyi