Ladybird345 Kızlar bebeği küçük olup 2. Cocuğuna hamile olan var mı veya doğurmuş yaş araları az olan anneler nasıl geçti süreç.. sezeryan vs sıkıntı oldu mu? Doğum sonrası falan😦 Çocuklarında 1-1,5 yaş arası anneler yorumlarınızı bekliyorum 🌺
deleted452 Ladybird345 aralarında 11 ay var Zor gercekten ilki normal doğum ikinci sezeryan oldu tek iyi yönü kiskanclik yoktu hani huyuk kızım ozamanlr kıskançlık bilmiyordu küçük olduğu için ama şuan kardeşini kıskanıyor Ama baya da sahipleniyor mesela biri alsın hemen kardeşi olduğunu anlatmaya çalışıyor cici aba felan diyor :) oyuncak getiriyor ona tehlikeli ama ben olmadığım zamanlar yemekte veriyor o sıkıntı ben misal mustafkat felan olayım çocuğun ağzına hep biseyler veriyor kaç defa son dk yetiştim daha 3 gün önce leblebi vermiş son anda aldım bu yönden zor amacı paylaşmak ama bilmiyor ki zarar veriyor uykuları zor oluyor misal ikisi aynı anda uyumak istiyir yada biri uyuyunca diğeri onu uyandırıyor ses yaparak yemek yerken ikisi aynı anda istiyor ve en zorufa ikisin dış dönemi aynı vakte denk gelmesi büyük kızım azilar i çıkardı küçükte ilk dislerini 6 dış birden çıkardı küçük pes peşe baya zor oldu aklıma gelen bunlar yani şuan :) Ama genel olarak zor ha destekcin yoksa zor varsa fazla zorluk yok ikisi bir büyüyor hani tam rahata ermeden digeride aradan çıkmış oluyor Şuan Büyük 20 aylık küçük 9 aylık
cahillesohbetikestim Busesrkan ayy benim de oğlum 4 aylık ve içimden bir ses ikinci geliyor diyor eğer varsa bebek ikisini arası 12 ay olacak bir de sezeryan doğumdu ilki çok korkuyorum
Busesrkan Ladybird345 yok bebis planlı değil di zorlandım ama çok fazla değil. 2side sezaryan oldu. 2.de dikişlerim tutmadı. Bunun sebebi de hiç dinlenemedim.😑 büyük olanda küçük olduğu için kucagimdan inmedi oyun istedi hep
Busesrkan Ladybird345 ikinci erken oldugu için birde buyuk olanı hep kucsgimda tasidim dogun yaptıktan sonra hoc oturup dinlenemedim.kiskandi cok bunl yüzden hep.buyukle.ilgilendim
Busesrkan cahillesohbetikestim hiç korkmayın. Bu dikiş olayı biraz benim hatamdi. Hiç dinlemedim hep büyük olanla oynadım kucağımda oturdu hep öyle gezdi. Busefer dikiş tutmadı
cahillesohbetikestim Busesrkan anladım canım çok geçmiş olsun bakalım bir kaç güne belli olacak bizimki de şimdi ne kadarlık oldular 🥰
deleted452 Ladybird345 ilk kızım sadece 2 ay kadar emdi alerji çıktı diyet yapamadım mama ile buyudu alerji maması sonra alerji geçince normal mama yedi 1 yaşına kadar sonrada hazır süt içti :)
Ebruince Hanımlar 1 yaşında oğlum var ve 2,5 aylık hamileyim bir süre daha emzirip sütten keseceğim çok sık uyanıyor ne yapacağımı bilmiyorum 2 bebekli anneler bebek olunca gece nerde nasıl yatırdılar yardım lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var