yigitinaannesii Kızlar merhaba, Bebeğim 15 aylık, koltuk yanında sıralıyor koşuyor hatta. İlk adım arabasını rahatlıkla sürüyor onu da koşarak bile sürüyor. Ama yürütürken elini bıraktığımda hemen ağlıyor,sinirleniyor. Yere oturuyor hemen. Sizde nasıl durumlar?
Kk41 yigitinaannesii 19 aylık aynı durumdayız. Elini bıraktırmıyor bırakınca oturuyor . Ayakta durabiliyor basabiliyor ama bagımsız yürüme yok
Hayatiseyretmeyegelmisim yigitinaannesii benimki de böyle yapıyordu sürekli dışarda elini tutarak yürüttüm çok uzun bir süre uğraştım ve yürüdü sonunda
MSamet yigitinaannesii aynı benim de 17 aylık siraliyir tutunarak kalkıyor elini tutugumda gayet güzel yürüyir ama bıraktığımda bir kaç adım atıp kendini yere indiriyor bazende agliyir yürümek istemiyir hop diye oturuyor cok ısrarcı davrandigimda
plakayerli yigitinaannesii belli ki bir sorun yok yürüse yürüyebilir benim oğlum da emeklerken daha hızlı ve güvende hissettiği için bence hemen yere oturuyor
MSamet Kk41 Kk41 aynen 17 aylık siraliyir tutunarak kalkıyor desteksiz duruyor adım bile attiriyorim gel dedimde atıyor ama kendi başına yürümüyor bazende gel dediğimde kendini yere atiyir ağlıyor yürümek istemiyir bizde korku da var gibi kendi başına 😑 çok kafama takıyorum ne zaman yurucek diye
elfen Kk41 doktora gösterdiniz mi? 18 ay itibariyle hala bağımsız yürüme yoksa doktora gidilmeli diye biliyorum.
Kk41 yigitinaannesii bizde daha yeni tek ele geçtik . Onu da bırakır inşallah bizim daha büyük yürümüyor endişe etmeyin o da olur
Kk41 Hayatiseyretmeyegelmisim suan bende öyle yapıyorum dışarıda .sürekli yürümek istiyor ama elimi tutarak onu da bırakır inş
Kk41 MSamet ay benim oğlum işte öyle 19 aylık oldu bi problem olsa hiç basamaz .doktor da 2 yasa kdr normal dedi inş uzamaz emekliyor her yere .kolayına geliyor belki de
MSamet plakayerli 14 aylıkken emekledi 15 16 doğru öyle işte sıralıyor tutunarak kalkıyor desteksiz duruyor
plakayerli MSamet benim de iki aydır emekliyor sıralıyor yavaş yavaş yürümeye de geçerler bence :) şimdi emeklemek onlar için daha güvenli ve hızlı