Gizm Rota virüs aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz yaptıran anneler durumu nasıl atlattınız acaba çok ağrıydı ateşti yaptımı bebeklerinizde.?
Zaraaa Gizm ben geçen hafta yaptım ilk dozu bebekte ne ateş ne de huzursuzluk oldu damla şeklinde hemşire ağzına damlattı, ayrıca hemşireye önerir misiniz diye sorduğumda kendi bebeğini yapmadığı için bebeginin bu virüs nedeniyle yoğun bakıma alındığını söylemişti
Muru Gizm kesinlikle yaptırılmalı,3 doz yaptırdık 3 ve 5. Aylarda biraz ateşi ve huzursuzluğu oldu biraz da ishal yaptı ama fitille atlattık şükür
Damla90 Gizm ben yaptırdım zaten oral aşı yani ağızdan damla şeklinde. Hiç bir yan etkisini görmedim, siz de yaptırın bence , rota hastalığı baya zor çünkü ishal vs çok yorucu bir hastalık bebek için.
Pirayeada Hiç bir yan etkisi yok sadece mideye dokunuyor benim bebeğim ’de reflu var onu yaptırdıktan sonra çok kusmaya başladı
Damla90 Gizm galiba 370 lira falan şuanda. Ben geçen sene yaptırmıştım fiyatını hatırlayamıyorum ama 300 civarı birşeydi. Rotarix olandan yaptırdım.
Eda1414 Gizm biz de ateş yapmadı sadece biraz huzursuzluk yaptı o da cok normal doktor kontrolümüz de 2. Dozumuzu yaptıracağız