Milam16 Anneler bana yardım edin lütfen 3 gündür toplamda yarım saat uyuyor delirmek üzereyim gözlerinden uyku akıyor ama uyuyamıyor atak haftasında mı hesaplarmısınız lütfen
IrmakDuygu Milam16 atak olsa ne olacak? Uykusu yerine gelecek mi 🙄 Başka bir problemi olabilir mi? Gaz gibi mesela..
Milam16 BilgeA ne yapsam olmuyor bakmaktam gocunmuyorum ama yazık yavrumun gözleri şişiyor ama yok uyumuyo
BilgeA mama rica etsem bize de bakar misiniz zahmet olmazsa 28.01.2019 doğduğu tarih 30.01.2019 tahmini dogması gereken kız ☺️
Aslannnn mama Canım banada bakar mısın lütfen 3 gündür çok huzursuz uyku uyumuyor daha 1 aylık oysaki . 24 haziranda doğdu. Ama tahmini doğum tarihi 14 temmuzdu . Kız bebek
BilgeA mama allahimmm hadi insallah 4 gün geçse de bitse rahatlasak bi artık kizim neşelense bi 😭 çok teşekkür ederim canım
Umracncihagir mama atak mi banada bakarmsnz benim paşa 42 de dogduu tahmini hangisi olyr dogum tarihi 7 haziran
Hanife001 Milam16 Bana da bakar misiniz ? Tahmini dogum tarihi 1 temmuz Dogdugu tarih 26 haziran Kiz bebek
Deletedmom_9857 mama zahmet olmasa bana da bakabilir misiniz kızımı ilk defa böle görüyorum 😱21 Haziran Doğum tarihi 13 Haziran tahmini Doğum tarihi kız bebek 🥴
Zeynepecrinannesi mama banada bakın lütfen hiç durmuyor.. Tahmini dogum tarihi 10. 06.2019 Dogum tarihi 16.06.2019 kız