Gozde001 Merhabalar kızlar 5 aylık kızım gece uykusuna daldıktan 15 dk sonra çığlıkla ağlayarak uyanıyor tekrar uyutuyorum 2nciye yine aynısını yapıyor artık 3ncü de uyuyor tam 1 saat uyutmaya çalışıyor neden oluyor acaba basına gelen var mı
Ugggg Gozde001 o an yetisebilirsen bezini ac cisini yapiyormu .benimki bı ara öğle agliyodu tesadüfen denk geldi çişini yaparken ağlıyor biraz krem surersen iyi gelebilir.yada kulağı agriyordur .tabi bunlar ihtimal biraz gozlemlersen daha iyi emin olursun
Yprkbthn Gozde001 ayni durumu ben de yasiyorum ve benim oglumda 5ay 3 gunluk suan Ciglik cigliga uyaniyor acaba ruya mi goruyor korkuyor diye dusunuyorum ya da bir yeri mi agriyor bilemiyorum😔
Pinkbery Gozde001 bu durumu diş belirtisi olarak yaşadım ben. 7 aylıkken diş patlattı. Aynı Boyle aglayarak uyanıyordu. Bir ihtimal idrar yolu ile ilgilide olabilir çiş miktarını koku ve rengini de takip etmenizi öneririm
nurdan10 Gozde001 ‘uyku meleği’ youtube takip et videoları var benim çok işime yaradı verdiği bilgiler gece uykusunu çok güzel düzelti. Videolarını izle baya faydası olur. Yaptığın hataları görürsün.
Merve1705 Gozde001 bu durumu 1 haftadır yaşıyorum oğlumda uyuyor 5 dakika sonra çığlık atarak yine kalkıyor yazık günah gözlerini açamadan ağlıyor ve tek sebebi diş eminim sizinde sebebiniz diş