SemaK Yigit_g ben yaptırdım 10 aylıkken heryeri kaşıntılı döküntü verdi diye ama kan testinde hiç bir şeye alerjisi çıkmadı
Balkupum2505 Yigit_g oğlumun kan sonucunda cikmisti alerjisi doktorumuz alerji surubu verdi 5 gün kullandik özellikle bacak ve kasik kisminda nokta nokta toplasan 10 tane kizariklik oluyodu doktorumuz yayilirsa alerji testi yapariz dedi bayadirda azaldi 2 3 nokta anca oluyo bacaklarinda
Feyzmomm Yigit_g Kan testinde çıkmaz. Benim ablam bugün kızına yaptırdı. Maddeleri ince iğnelerle vücüda değdiriyorlar çocukların canı yanmıyor tabii. Benim yiğenimim ağaca alerjisi çıktı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️. 36 madde içinde tek pozitif ağaç oldu. Ağaçlardan uzak kalacak 😂
Yigit_g Balkupum2505 Bizde deri testi yaptırdık sırtından yapıldı kızarıp belirti veren yerler alerji olandı süt ve süt ürünleri kakao badem yumurta bunlara çıktı diyet yapmaya başladım şimdi diyeti açıyoruz kan testi de duydum acaba daha mi iyi sonuç veriyor yaptıran varsa bi burdan fikir olarak sormak istedim
Yigit_g Feyzmomm Bizde o testi yaptırdık onda çıktı kanda da alerji testi yapılıyormuş ayrı o yüzden bi burdan sorayım dedim yaptıran varsa diye Tek ağaç olması ayrı garip ama😁 aman tek olmasın başka da insallah