Deniz344 Bugün bebeğime ilk kez yumurta vereceğim fakat yumurtayı nasıl vermem gerekiyor beni bilgilendirir misiniz
Snowglobe Deniz344 haşlayın. Sarısını çeyrek kadarını 1. Gün diğer çeyrek 2. Gün Tarım 3. Gün şeklinde verin. Beyazı 1 yaşına kadar vermeyin. Bazı kaynaklar da 10. Aydan sonra verilebilir yazıyo. Eğer alerjisi yoksa denenebilir
Irmakprensesinannesi Deniz344 haşlayın 3 gun karlı ile deneyin şayet alerjisi çıkmaya 7 ayda omlet pankek faln yaparsınız 9 10 ayda beyazını yavastqn azcık başlayabilirsiniz biz başladık qma dokroumuz basltti
Kuzeymiram Deniz344 yumurtayi sade degilde cunku yutamaz bu seferde sogur , hep yaninda yumşatici seyler verebilirsin , yogurt , avokado , zeytin ezmesi gibi …
Deniz344 Snowglobe peki yumrta haşlarken kayısı kivamindami olmali yoksa tammi pisireyim onu bilemedim
Deniz344 Irmakprensesinannesi suqn 7 aylik zaten baska besinleri denedik kahvaltiya alistircam fakat yumrtayi haslarken kayısı kivamindami olcak yada tamamen mi pisircem inu bilemedim yakinlarim ılık olcak dediler bende o skeilde verdim ama tereddutte kaldim acikcasi
Irmakprensesinannesi Deniz344 tamamen pisoriceksinix çiğ kalmamalı ama omlet çarpılmış yumurta pankek deneyin daha çok seviyorlar