CeylinEkim Ay atağı halt etsin bunun yanında ya ben böyle sinir görmedim kendini öyle bi sıkıyor ki kıpkırmızı oluyor herşeye kızıyor uyumuyor mama istemiyor daha aklıma gelmeyen bi sürü şey oluyor bu neymiş ya 🤦🏻♀️
Deletedmom_11 CeylinEkim bunların hepsi doğduğndan beri var benimkinde 🤭 O yüzden atak falan farkedemiyorumm. Allah kolaylaştırsın ama sanırım 8.ay atağı 15 gün sürüyordu 🤦🏻♀️
Toprakaren CeylinEkim aha aynı bizim oğlan bizim ki de 10 aylık oldu 8 9 aylardan beri sınır li hep herşeye kızıyor istediğini yaptirana kadar ugrasiyir
Beyza_momss CeylinEkim bizden de selam olsun 🤦 3 gündür meme reddi yaşıyoruz herşeyi yiyo ama memeye gelince günde 2 3 kere yanaşıyo geceleri de aynı 2 3 kere yıldım 3 gündür ya 🤦 ağlamalar durmamalar mızmızlıklar hiç bu kadar kotu geçmemişti ay geçişleri bu fena geldi inşallah kısa sürer
CeylinEkim Deletedmom_11 ay valla Allah kolaylık versin zaten uykuyla çok problemliyiz bu ataklar beni bitiriyor
Deletedmom_11 CeylinEkim Allah hepimze kolaylık versin çünkü uykusuzlk üzerine gün içndeki bakımı + ev işleri + emziryosan zaten enerjin bitiyo vs derken çook zorlaşyo. Benm bide koca var dırdır eden 😄 mama verme süt yapıcı şeyler ye. Akşama kadar evdesnz şunu yap bunu yap. Çocuk daha kolay geliyor bazen ondan 🤭😄
CeylinEkim Sunkiss ay kıyamam 😥 inşallah çabuk biter ya 1 yaştaki daha kötüymüş bide uyku gerilemesi oluyor ya 🤦🏻♀️
Sunkiss CeylinEkim Her atak bir birinden kötü Rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat bize de sabır versin bu ataklarda
EsilaGizem Yeme içmesi nasıl canım benim kızım yarın 9 aylık olacak 8. Ayın içinde pek bı sıkıntı yaşamadık ama son 1 haftadir hiç bişey yemek istemiyorum sürekli ağlıyor aşırı huysuz geceleri de kaç defa uyaiyor hatirlamiyorum