baloglusss Bebeğim 8 ay 17 gün birkaç gündür gündüzleri uyumuyor ayağımdan bıraktığım an uyanıyor önceden gündüz 3 uyku yapardı dün sadece 2 saat uyudu ve akşam da geç yattı bundan sonra böyle mi olacak 😫 en azından biraz işlerimi yapıyordum o uyuyunca
Melesss baloglusss 2 uykuya düşürün gündüz. Şu an uyku gerilemesi yaşıyorsunuz 8.ayda uyku gerilemesi var.
drn5410 baloglusss 2 uykuya düşürün uyku gerilemesi olur normaldir gündüz uykusu şart daha çok küçük dayanamaz
Y-A-Annesi Elifkskl Gündüzleri 2 uykuya düşürün benimki 5 aylık olacak 2 ye düşürmeyi düşünüyorum sabah bir uyku öğleden sonra bir uyku yapıp akşam da gece uykusuna geçirmeyi düşünüyorum daha kaliteli oluyormuş.
Elifkskl Y-A-Annesi gece uykuları iyi böyle devam. Ne zaman gece uykusu bölünürse o zaman 2′ye düşüreceğim. 5 aylık için 2 az değil mi.
baloglusss Elifkskl bencede 5 aylık için 2 uyku az. Biz 10 da yatıyoruz bir daha 2 de kalkıyor tekrar 5 6 gibi kalkıp 7 de tamamen güne başlıyor. Gece uykusu böyleydi şimdiye kadar 3 gündüz uykusuyla. Birkaç gündür çok sık kalkıyor geceleri tabi uyku gerilemesinden
Elifkskl baloglusss oğlum gece beslenmesini kesti yoksa o da gece 2 kez falan uyanıyordu. Sabah 7 de kalkıp akşam 9.30 uyuyor
baloglusss afraninannesii uyuyor ama ayağımdan bıraktığım an uyanıyor bir daha da sanki 5 saat uyumuş gibi enerjik kalkıyor anlamıyorum 🤦🏻♀️