Gizm Merhaba bebeğim 3 ay 6 günlük memeyi reddetti mamaya başladık mama yiyor ama bu aralar 4 5 saatte bir yiyor sizce normal mi hanımlar.?
Gizm Geçen ay kontrle gittiğimizde doktorumuz kilosu çok iyi dedi sormayı unuttum o yüzden biraz endişelendim aç kalmasından korkuyorum
Nur2768 Gizm bende onu aldım hem gaz yapmıyormuş hemde kabız. Ama benim oğlan içmiyor. Şimdi sma aldım onu da sevmedi. Anne sütümde az geliyor 1,5 aydır kilosu oynamadı ve gecede uyanıyor devamlı şaşırdım ne yapacağımı
Gizm Nur2768 sma bizede hiç yaramadı ama aptamil çok iyi dediğiniz gibi ne kabız yaptı ne gaz çok şükür iyi geldi bize uyku düzeni yapsanız kaç aylık bebeğiniz
Nur2768 Gizm 4,5 aylık oğlum uyku düzenimiz fena değil, bu sıralar gece 2 saattr bir uyanır oldu. Doyamadığı için uyanıyor. Mama dışında başka alternatif olabilir mi onu bilmiyorum. Sütümü sağıp versem meme reddi yaşarız korkuyorum
Gizm Nur2768 daha çok küçükler aslında yeni yeni uyku düzenine giricekler sizin ki emiyor ne güzel ben sağıp verdin ondan sonra meme reddi yaşadık ve bu beni çok üzdü çok istedim emmesini 🙄 bunuda şükür ne yapalım
Nur2768 Gizm malesef böyle oluyor bende o yüzden sağıp vermek istemedim memeyi red eder diye. Ne güzel o kadar vermek için çaba veriyorsun. Benim tanıdığım biri kendini inek gibi hissediyormuş 6 aydan sonra emzirmedi. Bencil kadın