Sevals İyi geceler! Bebeğim 2bucuk aylık Aptamil mama kullaniyorum ama çok gaz yapıyor. Sma aldım sevmedi Aptamil i silip süpürürken sma yi yarida bırakıyor. Sorum şu mamalar arası geçişi nasıl yapabilirim? Birden kesip diğerine geçebiliyor muyuz?
nurarslnn Sevals aptamil şekerli olduğu için sevmiştir ama sma da denemeye devam edin derim bende sma optpro kullanıyorum memnunum
Caglazynp Sevals sma aptamile göre daha doyurucu aptamilde şeker oranı yüksek çabuk acıkıp zor doyuyorlar ondan sma da hepsini içmiyor olabilr mi
Sevals nurarslnn şimdi Bebelac Gold u çok övdüler bende ondan aldım ! Deli olucam iyice ne yapacağımı şaşırdım 🙄
Elifhfsa nurarslnn evolvia dan memnun musun bende sipariş verdim gelcek netten ama kimse blmiyor o mama ti çok kararsız kaldim
Sevals Ariyaarya 1ayda 1500 kilo aldı.ebe çok yedirme diyor ama nasıl yedirmeyeyim ağlıyor! Yanlız bebeğim prematüre oyuzden çok almista olabilir
Tgceasya Bizde de aptamil çok gaz ve kabız yaptı. Sma doyurmadı. Bebelac gold a geçtim çok memnunum. Gündüz direk değiştirdim mamayı
Sevals Tgceasya bende dün aldım ama baslayamadim tedirginlikten🙄 kabız bizde de var ama kan ilacı kullanıyoruz ondandır demiştim😟
Mvmv Hipp combiotic kullaniyorum probiyotik oldugundan gaz sancisini hafifletiyor. Dogdugundan beri kullaniyorum memnunum. Ayrica icinde seker yok nisasta yok.
Tgceasya Sevals kabızlığın tek sebebi aptamil inan. Çok ağır bi mama. Bebelac gold dan sonra 2 güne bir düzenli kaka yapar oldu. Doktorumuz 2 güne bir bi kaşıkta zeytinyağı koymamı önerdi mamaya. Çareyi böyle bulduk. Tok tutması kilo alımı da güzel. 3 saate bir 60 cc yiyor aralarda da emiyor ama
Sevals Caglazynp bilmem olabilir mi? Çünkü aynı ölçüde yapıyorum yarısı kalıyor !kalsın hiç önemli değil ama iki saat sonra yine acikiyor. 3 saatte bir yerken 2 saate düştü bu normal mi? Bir Aptamil bir sma mama veriyorum
tubabalcihasan Sevals ben iki mamayı bir anda kullanıyorum sıkıntı yok ayrım yapmıyor hipp ve golden golten diye
Gfrn Sevals hipp canım aptamil bende de aynı sorunu yapmıştı 1 yaşında hla hipp kullanıyorum ilk verdiğinde hemen almıyor tad değişik çünkü aptamil şekerli ama 2. 3. İçme de alışıyor az az sık sık ver başlarda sonra devam et hipp kullandığımızdan bu yana kendi gazını kendi çıkarttı
Sevals nurarslnn yok denemedim sırayla deniyoruz zaten 🤭 bu gidişle ek gıda zamanı gelicek ben hala mama bulamiycam 🙄
Caglazynp Sevals biz sma yiyoruz bir kere aptamil denedik sma kabız yapıyor diye o zamanlar 2 saatte bir 60 cc yiyordu aptamilde 1bucuk saate gelmeden aplıyordu sma da içti verdiğimizi ama öyle açıkıp ağlama krizlrine girmesi vakitten önce falan
nurarslnn Sevals sma yı kaç cc veriyorsunuz peki acaba çok geldiği için mi bitirmiyor doyurucu bir mama çünkü