Esomami Arkadaslar yardimci olurmusunuz bugun 5te sunnet olduk lokal 6 ay 23 gunluk benegim 2 biberon sut icti su icirdim beni emio ama hala cisini yapmadi basina gelen varmiii
mcansum Esomami yapınca huysuzlasor en azında belkide denıyordur acıyor dye duruyodur bnmkide az az yaptı hep braz agladı sadcw ilk cısınde snrasınsa hc skıntı yasamadm..
Esomami Yani beze bakiyorm cizgi sari renk cis yapinca yesil oluyo olmadi kakasini yapti yani ilk sargi bezi vardi o cis yapinca dusuyomus acaba yaptimi o dustu ama daha yok 8de temiz bez taktim hic cis yok
Gmzcn Esomami canım belki sargı bezi çekmiştir çişi dicem ama çiş yapsaydı ortalığı inletirdi malesefki😓
Esomami Yani bezden goruyorum az bile yapsa azcik yesil oluyo yani bende anlayamadim bukadar saatte normal degil
Esomami Bugun terar gttim tmm ciste sorun yik yapio aama sunnet derimiz yapisikti doktor onu acti kaydirmam gerektigini soylemisti guzel yapamamisim bugun konturolumuz vardi kabuk baglamis doktor cikartti pipiyi disari ya cok zormuss😔 nezaman iylescekkk
aysekc Esomami bende cumartesi sunnet ettirdim sunnetten 2 3 saat smra isedi ve cok fazla agladi iki kere agladi 3. yapisinda aglamadi artk dun doktorumz tekrar kontrole geldi bi sorun olmadigini soyledi bende iyilesmesuni 4 gözle bekliyorm insallah ikiside biran önfe iyilesirrr🤲🤲 bide pipiyi disariya cikartmasi nasl acaba ? yani pipinin icindaki deligi gormemiz mi gerekiyo yoksa baska bisimi ? bnmkide icnde olabilirmi acaba ondan soruyorm 🤔
Esomami aysekc canim o gömük pipili bebekler icin doktor zaten gosteriyo sana seninkinde oyle bise olsa derdi benimki hem gomuk hem yapişik pipiydi deriyi ayairdi falan oyuzden kotu oldu iste 1 gunde hemen kabuk baglamis doktor ayirdi simdi gosterdigi gibi yapiyorm insalah bidaha yapismaz bugun iyiydi birazdaha sukur guzel sıyirabildimm