TheBaby FerdAzraMira Evt doğru. Bizde kullanmıştık. Mamaya üzerinde belirtilen ölçü kadar katın. Mama katılaşacak. Biberon başlığını 1 numara büyük kullanın. Yoksa mama akmaz bebek çekemez yorulur
FerdAzraMira TheBaby şuan ki içtiği mamayla karıştır dedi sizde mi öyle yaptınız acaba tek bebelac mı verdiniz ?
TheBaby FerdAzraMira Tek bebelac olurmu hiç o mama değil. Mamasına katın. İçinde minicik bi ölçek var onunla kutunun üzerinde yazdığı şekilde verin. Yoksa sütlaç olur yenmez kıvamı
Drkn FerdAzraMira çok fazla kustuğu için alamamıştır ama şimdi midesinde kalıcak yediği kesin alır kızımda öyle olmustu
Ferideemir Bende aldım kendim ama doktora sormadan 5 gün oluyor bebeğim devamlı kusuyordu aptamil mama yapıyorum 90 cc üzerine 30cc bebelac karıştırıp veriyorum kusması kesildi
FerdAzraMira Ferideemir benim bebeğim 90 cc içiyor 60 kendi mamasından 30 cc de bunfan mı koymalıyım ? Kilo aldırıyor mu bu mama acaba
Ferideemir Sindirimi için çok güzel kakasıda düzeldi devamli kusmaktan sadece günde 1 kere yapıyordu şimdi çok şükkür 3 ve ya 4 çıktı
FerdAzraMira Ferideemir çok mu fazla kusuyordu fışkırtarak mıydı acaba ? Benim bebeğim çok fazla kusmuyor ama her beslenme sonrasında çıkarıyor ağzından