nazlimom_ 2 aylığız sıçramaktan uyuyamıor uykusu bölünüyor hep yarım kundak yapıorum yine aynı atak dönemindeyiz bitince geçermi acaba?😅
Anesanne nazlimom_ atak döneminde sıçrıyor ama o aylarda ben ellerini kundak yapıyordum yoksa kendi kendini uyandırıyordu. Büyüyünce azalıyor
Gizem_zk nazlimom_ aynı bizde de böyle 3.ayimiza giriyoruz kollarını kundagin içine hiç koyamadım çığlık atarak ağlıyordu smdide elleri yüzünden sıçrayarak uyanıyor surekli
Betul-85 nazlimom_ Valla biz 4 ay 8 günlüğüz hala sıçrıyor, sürekli kendini uyandırıyor bu zamana kadar hep kundak yaptım artık bırakmak istiyorum ama uyuyamıyor.Dua lar okuyorum ama yine de çok sıçrıyor
nazlimom_ Anesanne evet yarım yapıorum kollarını kundakta sevmior yapmasam hiç uyumuycak sizin kaç aylık
nazlimom_ Gizem_zk evet bide sallıyorum bıraktıgım an uyanıo 3. Aydan sonra düzelir inşallah ozamanda 4. Ay atağıyla uğraşırız heralde 😏
Anesanne nazlimom_ bizimki büyüdü 8 aylık oldu ilk 3 ay biraz öyle oluyor. 4. Ayda uykusu düzene giriyor ama ataklar fena gerçekten