Kbrasahiinn06 Koltuklarımı değiştirmek istiyorum internette yeni modeller var görmüşsünüzdür chester siyah beyaz çok hoş ama herkes siyah çok toz gösteriyo pişman olursun diyor. Yaşıyor musunuz böyle şeyler
Elifatlas Kbrasahiinn06 siyahı bilmiyorum ama kuzenimde lacivert var her gün ağlıyor koltuk fıyatlarıda tavan yapmıs değiştirme sansıda yok hep koltuk örtüsü kullanıyor yani aşırı titiz sürekli eli temızlıkte olan birisi oldugu halde başa çıkamıyor
Merveada21 Kbrasahiinn06 chester düğmelerin arası temizlik sıkıntı toz belli ediyor sürekli rutin supurulmesi lazım ve silmesi de mesele ama zevkler onu seven temizliğini de katlanır 😅
AyselAzra Kbrasahiinn06 bende yenı aldım sıyah cok hos ama cok toz olur dıye lacivert grı aldım ıstersenz resım atabılırım hetkes cok begendı 14 bınden 11.700 ındırdm aldım
mavibozkurt Kbrasahiinn06 chester pişmanlıktır. Eşim heves etti aldık rahatlar ama delikler toz oluyor koyu renk de tozu gösteriyor. Çocuk büyüsün kirsin değişiriz artık😂geçen desim letgodan satayım yerine yenisini yine letgodan alayım kabul etmedi çok güzel koltuklar var orda senin benim gibi insanlar hevesle alıyor oturmadan hoopp çocuk oluyor çocuğa oda yapmak için satıyorlar ya da tayinciler oluyor. Bu zamanda bir koltuk takımına 20/30 bin veremem.
NidaLina13102020 Kbrasahiinn06 bırak siyahi benim koltuklarım gri fuşya ve chesterların çoğunda olan kadife tarzı kumaştan çok pişman oldum aldığıma aşırı toz gösteriyorlar keşke tay tüyü kumaş falan alsaydım 🤐 Kuzeniminkilerde gri ama açık gri ve farklı bi kumaştan adını bilmiyorum onunki hiç belli etmiyor. Ama siyah rengi hiç önermem gri gösteriyorsa siyah kesin gösterir
Neko Evet haklilar yeni bir takim aldik koyu gri siyaha yakin bir rengi var hergun cekiyorum uzerini acayip toz belli ediyor eşim örtü ser diyor ama bu seferde koltuğun şıklığı görünmuyor yani hergun gunde 2 3 defa çekmeyi göze aliyorsan alabilirsin