ikranur27 Benim kızım 7 aylık arkadaşlar ama ek gıda olarak hiç birşey yemiyo kafayı yicem ben napmam gerekiyor deniyorum hep boş yere çöp oluyor insanın yapası bile gelmiyor sinirlerim bozuluyor kızıyorum mama beslenmesi var yoğurt yerse cici bebeyle kaşık mama yerse bide hazır meyve püresi başka yediğimiz birşey yok evde yaptığım meyve püresi yemiyor sebzeye dair hiç birşey yemiyo çok geç kaldık normalde şuan neler yemesi gerekiyor bende hiç birşey yapmıyorum artık denediğim şeyler sonuç alamıyorum yedirtmek dert anlamıyorum nasıl çocuk bu diye kızıyorum bakıyorum çevremdeki çocuklar nasıl yemesi var şimdi diş patlattık bide onun sıkıntısı hepten yemeden kesildi mama bile şuan en fazla 90 ml içiyor şimdi 30 60 zor diş sıkıntısından Allahım napcam ben yardım edin tecrübeli anneler desteğinize ihtiyacım var canım sıkılıyor bu duruma 😔
Merakliduygusall Canım bizde 6,5 aylığız. Anne sütü alıyor ama onun dışında ne cicibebesi ne meyve püresi. 2haftayı bitti 3.haftaya girdik hala hiç bişi yemiyor açmıyor agzını kitliyor. Bende napacagımı bilmiyorum şaştım kaldım
Aleyyysss-1 Bizde 7 aylık olduk nerdeyse ama ek gıda kesinlikle yemiyor diliyle dışarı itiyor neler yaptım yemedi bebelac gold yiyor başka hiç bişey yemiyor 🙁