Annesininprensesi Kızlar bu taş gerçekten iyi geliyor mu diş ağrısına falan ? Diş dönemindeyiz bitik durumdayım denemeyi düşünüyorum bide başkasından ödünç alıcam olur mu? Kuzenim çocuğuna almış çocuk çekip çıkarıyormuş bana vericek
Sln1010 Annesininprensesi iyi geldiğimi duymadım hiç belki sahte olabilir ama arkadaşlar aldı memnun değiller
duruliyasmom Annesininprensesi Benim Ablam yiğenime aldı. Çok memnun kaldı. Kehribarın orijinalliğini anlamak için basit testler var öyle anlayabilirsiniz. Ben de dün sipariş ettim kızıma yarın elimde olacak kargo. Birkaç gün sonra deneyimlerimi yazarım.
demetdemircioglu Annesininprensesi son doktor kontrolune gittigimizde doktor kendisi aslinda inanmadigini yegeninde gordukten sonra arastirip gercekten ise yaradigini ogrendigini soyledi. Ben 2 ayliktan beri oglumun boynuna takiyorum diş cikartirken ates huzursuzluk yasamadim hep sonradan goruyorum disleri . . Kehribar tasi kisiye ozel olur baskasindan alinip kullanilmaz diye okumustum dogru mudur bilmem
Kubracls Annesininprensesi kehribar taşı özeldir senin kullandığını başkası kullanamaz hatta bebeğin kolyesini senden başkasının ellememesi gerekiyor bende oğluma 2 ayından beri takıyorum diş çıkarma dönemindeyiz ateşimiz huzursuzluğumuz yok şükür
demetdemircioglu Annesininprensesi banada aldigim yer enerjisini temizlemesi icin topraga koy 2 haftada 1 demisti belki öyle kullanılır bilemiyorum🙇♀️
Annesininprensesi demetdemircioglu evet çünkü bu satılan taşlar ikinci el de olabilir bilemeyiz ki 🤷♀️
egee Annesininprensesi kopup ağzına atmamasina çok dikkat et canım aman. Bendede hakikisi var arabistandan geldi ama korkumdan takamıyorum koparsa boğazına kaçırsa Allah korusun ömür boyu beyin hasarı kalabilir felçli gibi kalabilir.. Çok dikkat et korkutmak değil amacım ama bi kere oldu mu geri dönüşü yok o yüzden böyle başlık görünce yazmazsam içim rahat etmiyor
zeyatmaz Annesininprensesi ben de çok duydum ama cesart edemiyorm. Ya koparırsa diye korkuyorm. Şuan 5 aylık ne bulsa dirk ağıza.