Pamukanne1 Bebeğim 1 yaşında son bi aydır sürekli ishal oluyor anlam veremiyorum tam düzeliyor yine ishal oluyor bu dişten falan olabilir mi yaşayan var mı ayda 4 5 kere oldu yani hep ishal yemesi falanda güzel ama cnm sklıyor kilo almıyor
Baltopu Pamukanne1 canım diş döneminde ishal olabilir ama ayda dört beş kez olması fazla gibi.Yedikleriyle alakalıdır,şeftali elma pirinç patates püresi yedirmeye çalış,şu an benim oğlumda ishal ama bizimki üşütme gibi.Kotu koku varsa üşütmede olabilir
Deb290818 Pamukanne1 antibiyotik kullandınız mı öncesinde. Eğer kullanmadıysanız bence bi doktora gidip tahlillerini yaptırın
Toprakaren Pamukanne1 canm eczanede çalışıyorum ishal salgını var ihmale gelmez biran önce bi doktora göstersen iyi olur
Eymen21 Baltopu merhaba kötü kokuluysa ishali bnde ilk üşütme diye düşündüm ama salgın varmış dikkat edin biz cuma gününden beri hastayız 14 aylık oğlum ilk defa bu kadar kötü kokulu yaptı ve sonra kustu acile götürdük salgın denildi geçmiş olsun çok
Baltopu Eymen21 normal kaka saatinde yapıyor ama cıvık sadece tek fark bu,aşırı ishal değil ama teşekkür ederim sizede geçmiş olsun,inşallah salgın degildir calisiyorum 🤦🏻♀️