Cerenefes Herkese merhaba kizim 24 nisanda dogdu 3100gr ilk ay 900 gr aldi 2.ay 600 gr dr da mama takviyesi yap dedi ama kizim mamalari hic sevmedi hipp similac evolvia debedim emmedi 3.ayinda aptamil aldim onu sevdi emdi hem meme emiyor hem mama ama 3.ayin sonunda 1200 gr toz mama bitirdik yine 600 gr almis oyle sık kakada yapmiyor ki yedigini yapiyor diyeyim uyumasida guzel simdi bebelac gol aldim be yapacagimi sasirdim
Gyed Cerenefes benim Kız da meme reddi var sağıp kaşıkla veriyorum arada emiyo mama olarak bebelag gold aldım 3 ogun veriyorum 3cc olarak kilo alımı çok yavaş ama çok huysuz bir çocuk uyku yok sürekli ağlıyor öyle işte
[silindi] Cerenefes kaka yapmasıyla ilgisi yok canım oğlum günde 3-4 defa yapıyor 5,5 aylık çok şükür gelişimi güzeldi hep
Meryemmtemev Cerenefes benim kızımda 24 nisan dogumlu bizde yavaş alıyoruz kiloyu bu ay mamaya başlattı doktor bir kaç mama denedm ama en cok hipp i sevdi bakalım kilo alacakmı bu ay sonunda görücem
Tazemom Mama meme ayrı ayrı veriyorsanız memeden sonra mama verin her öğünde eğer öyle yapıyorsanız da tam tersini yapın. Önemli olan kilosu değil baş çevresi boyu normal persentikde olmalı 3 aylık bebekte 600 gram kötü değil. Şimdiki mamalar kilo aldırmıyor.
Melikeakiner Aptamile devam et, mamayı az veriyor olabilirsin. Cc ni artır. Birde biraz sabret kilo alacaktır, bir pakette ilaç değilki hemen kilosu artsın.
kiliclar [bilinmeyen] miktarı az veriyor olabilirmisiniz 3 aylıkken benim kızım en azından 150 cc aptamilden 3 saatde bir içerdi birde biraz düzenli vermek lazım alışma döneminide düşünün sürekli değiştirmekte sistemini bozabilir
hanifedog kilo alımı ilk aylardan sonra biraz düşer aptamil içerik olarak en iyi mama biraz miktarı arttırın belki az kalıyordur. benim kızımın kilo alımı azdı aptamille toparladık
BusranurKura 25 Mayısda kızım oldu 3 hafta erken geldi 2300 doğdu şuan 5200 başta kilo almadı sağıp sağıp biberonla verdim öyle daha çok anne sütü alıyor yorulmuyor büyüdü Allaha sükür
Minikprensmmm Cerenefes canım belki kilo alımı durupta boyuna gitmeye başlamıştır ? Benim oğlan öyle oluyor çünkü eğer kilosu durduysa ya da yavaşladıysa boyuna bakıyorum boyu uzamış boyu uzamıyorsa kilo alıyor