merve_123 kizlar parmakk emmesinden cok bunaldim surekli bu cocuk niye emiyor demelerinden biktim 3. ayindan beri emiyor bende biraktim emmesi icin ama sinir oluyorum laf soyledimlerinde bende bebegime sinirleniyorum niye emiyor diye
Canderinsumeltem merve_123 benim bebeğimde emiyor ve her gören bu çocuk aç parmaklarını emiyo diyor bebeğine sinirlenme o herşeyi elleriyle tanıyor herkesin kendi görüşü ama senin aksine benimde çok hoşuma gidiyor şapur şupur elini emiyor takma kafana canım herkes herşeye bişey söyler boşver 🤷♀️🙂
Slndnz merve_123 bebeğinize sinirlenmeyin lütfen 😄 bebekler doğduklarında iki tane refleksle doğarlar: emme ve yakalama. doğasına uygun davranıyor miniğiniz. yapmasaydı endişe etmeniz gerekirdi 🙄
Ejderhahavva merve_123 benim oğlumda 10buçuk aylik hala parmağını emiyor hatta yara oluyor malesef uyumaya geçince emiyor bide acıkınca yani önemli bişey değil aslında ama benim içinde yara yapması sınır ediyor sağ solun lafina bakmayın
Ejderhahavva merve_123 benim oğlumda 10buçuk aylik hala parmağını emiyor hatta yara oluyor malesef uyumaya geçince emiyor bide acıkınca yani önemli bişey değil aslında ama benim içinde yara yapması sınır ediyor sağ solun lafina bakmayın
Ceydaa__ Canderinsumeltem evet yaa benim bebeğimde bir görsen nasıl emeyim diye uğraşıyor 2ay 16 günlük hırslı hırslı sanırsın aç ama bizim cokda hosumuza gidiyor
merve_123 benimde cok hosuma gidiyor ama parmagi duz olur . parmagina aci oje sur parmagini bantla parmagina aci biber sur diyorlar bende o onun emzigi diyorum . ama birakmaz sonra 20 yasina kadar emer diyorlar