Alparslanduymus Bebeğim 3 günlük 3 çişli bezinde de çok az kan var , erkek bebek . Doktoru aradık yetersiz beslenme kaynaklı olabilir dedi , gelmenize gerek yok hastaneye , çişli bezleri takip edin dedi Yarın kontrole götüreceğiz Başına gelen var mı ?
Alpingo Alparslanduymus evet ben canım..mama desteği ver verki sarılık olmasın..sütün varsa sağım yap benim sütğm 1 ayda geldi..yarın doktora gittiğinde EDS sistemibi öğren mama yada kendi sütünü ayrca verirken biberona gerek kalmaz
Sunlight Alparslanduymus yetersiz beslenmeden kaynaklı. Emziriyor musunuz mama mı veriyorsunuz bilmiyorum ama mama takviyesi yapın bolca
Tosbikkk1612 Alparslanduymus benim oğlum 9 aylık ara ara bizde de oluyor bugün oldu hatta doktora fotosunu gönderdim Yetersiz beslenme ve susuzluktan olabiliyormuş bol su içsin gelmenize gerek yok dedi benimki suyu az içiyor
Deletedmom_123 Kuzum direk kan gibi mi yoksa turuncumsu mu? Bizde turuncu lekeler oldu gerçekten de beslenme yetersizliğindendi.
Alparslanduymus Deletedmom_123 kan kırmızısı değil hafif pembemsi bir renk Sütüm damla damla zaten mama desteği yapıyorum ama çok tedirgin oldum İnşallah bizimki de beslenme kaynaklıdır