Halime0638 Deletedmom27337 kız biri bi sey atti ortaya haber çil yavrusu gibi yayıldı her sehirde ayni olay yasanmis bu 11 yasinda patenli kizdan kac tane var hayir yani olay gerceksede hangi sehirde nerde olduğunu anlayamadik herkes farkli biyer söylüyor
Zhnce Halime0638 onu geçtim dunde suçsuz günahsız yaşlı çarşaflı bi kadini darp etmişler Kadin parkta oturuyor ne olduysa insanlar saldırmış kadına Ulkece psikolojimizi bozdular artık ya İnsanlar birbirine düşman gibi bakar oldu
Melek0205 Aklimdasin aynı şeyi ankara sincanda diye de anlattılar hangisi gerçek bilmiyorum ama yine de dikkat etmek yalnkz bırakmamak lazım çocukları
hunilimomm Liyosunannesi kesinlikle öyle benim de geçenlerde başımdan buna benzer biseyler oldu artık parkta vs daha dikkatliyim
hunilimomm Liyosunannesi yok canım ben Kocaeli’deyim kızımı parka götürmüştüm parkta 20-25 yaş arası yabancı uyruklu gibiydi tipi çocuk parkında çocukları takip ediyordu ben fark ettim izledim parkın başında bekliyordu biirleri gelince uzaklaşıyordu
Balbocugu Aklimdasin ayyyy videosu var bi çocuğu kaçırırken tüylerim ürperdi . Yalan bile olsa tedbir almakta fayda var
hunilimomm Muzeyyen61_ Gölcük’te canım kavaklı sahilinde ki benim gittiğim zaman da zaten polisler vardı bı kaç gündue sapik var diye ihbar geliyormuş sürekli bı kaç kişiyi taciz etmiş tabi sadece Gölcük’te yoktur diğer parklarda da vardır
Asi_123 @“Aklimdasin”#p20737772bu tür haberler doğrumu yalan mı ne kadar gerçeklik payı var bilmiyoruz anne olarak hepimizin psikolojisi bozuldu az önce başka bir postta erkek çocuğu diyordu RABBİM fırsat vermesin kötü düşüncelilere
Asi_123 ikikoalaanasi inşALLAH öyledir, bende bu tür haberlerin sanki çarşafları yasaklamaları için uydurma olduğunu düşünüyorum inşALLAH doğru değildir hiç bir anne babanın yüreği yanmasın RABBİM