Cindy_35 Herkese hayırlı akşamlar. Başlıkta da belirttiğim üzere meme bağımlısı oğlum var. 12 ay 15 günlük. Bir yaşına girdikten sonra çocuğun yanında duramaz oldum. Sürekli emmek istiyor oturuyorum gelik üstümü açıyor ona keza uzanıyorum yine aynı şekil. Kucağıma alıyorum bu sefer sıkmaya başlıyor ve bu durum beni çok sıktı. Herkesin içinde gelip üstümü çekiştiriyor veya tişörtümü kaldırıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl bunun önüne geçebilirim acaba ? Sonradan bırakır mı bu huyunu ? 😢
SenaNil Cindy_35 sanırım atak dönemi bu dönemde biraz daha anne göğsünde durmak istiyorlar, memenize sakın bir şey felan sürmeyin bir daha emmez Allah korusun, büyüyor büyüdüğü için yeni şeyler öğreniyor eğer hafif hafif yürümeye başladıysa onun stresidir
Esra-ozsusam4 Cindy_35 oluyor öyle hepimiz yasadık normal:) dayanmalısınız rn azından 1.5 yasına gelene kdr :)
gercektenyetooo Cindy_35 14 aylık benimkide sürekli memme diye geziyor gözünü daha acmadan meme diyor gögüslerm uyuşuyor artık inşallh gecicek sabır☺️
Cindy_35 SenaNil daha yürüme yok maalesef. Evet haklısınız daha küçük olduğu için öyle bişey sürmeği aklımdan geçirmedim. Teşekkürler 🙏
Esra-ozsusam4 Cindy_35 bitmez onların huyları atakları😊memeyi kesince uyursunuz. 1 yasından sonra gece beslenmesini bırakabilrsnz. Ben bıraktıramamıstım ama 19.ayda tamamen kesitm anra uyumaya basladık. Resmen dünyaya geri döndüm darısı size:)
Cindy_35 Esra-ozsusam4 aminn 🥹bizde hiç uyumuyoruz gece 4 5 defa kalkıyor saat 8 de tamamen kalkıyor 🥲 haliyle uykusuz oluyoruz
Timbuktu Benimkide 13 aylık meme ye yapışık resmen ama bu geçecek siz memenize bişe sürün gibi saçma sapan cahilce bilgilere lütfen aldırmayın çocuk ta stres yapar bu durum cünkü tek sığınağı sizsiniz yapmayın sakın
Suflee Cindy_35 keske Benim oglum da meme bagimlisi olsaydi😅 6 aylikken birden birakti sonrada sutum kesildi