Birdunyabircennetannesi meyve sebze yemek türleri verebilirsem eğer bayram çocukları gibi mutlu oluyorum öyle diyim sen anla 😅 veremediğim zamanlar afakanlar basıo Allahtan çorba içiyor 😅 da işte akşama kadarda çorba yenmez ki 😂 her gün ayrı çorba yapıyorum haricinde kaşık mama yapıp içine meyve püresi karıstırıyorum onu da seviyor,kendi mamasını yiyor . Bazen iyi zamanı denk gidiyor elma armut falan eziyorum içine cici bebe ezip veriyorum yiyor bazende hiç ağzını bile açmıyor😒 35 günlük atak dönemimizin ya 3. yada 4.günündeyiz. Atak döneminde değilken doyurur yatırırdım sabaha kdar standart uyurdu smdi maşallah 3-4 saatte bir uyanıyor 🥺bazen tam doyurdum artk uyanmaz diyorum uyanıveriyor 🤦🏻♀️ Wc’ye bile yanıma geliyor onu elleme gızım bunu tutma gızım derken orda bile rahat olmuyor 😅😅 sabah ilk uykusunu rahat uyutuyorm amma ikinci ve son gece uykusunu uyutmaya çalışırken beynim eror veriyor 😅bi yere gidince uyumak istemiyor 😢 bebek arabasında dönüp ayağa kalkmaya calısıyor zaten sıcak 😩 yürüdüğü için devamlı evde ordan oraya gidiyor koltuklara çıkmaya çalışıyor 😁 temizlik yapıyokende süpürgenin peşinde geziyor viledayı tutmak ellemek istiyor 😩😀