Cery Arkadaşlar 2. Ay da üç tane aşı olacakmışız bizi yarın aşı bekliyor ateşli bi aşı oluyormuş neler yaşadınız dikkat etmemiz gereken bişey var mı ☺️
Sermincev Cery bana ebem aşıyı olmadan yarım saat önce calpol içir dedi onu yapıcam bende :) 1 haftamız var bizimde aşıya, aşı olduktan sonra neler olduğunu buraya yazarsanız çok iyi olur :)
tugbac Cery cuma günü olduk. 1 gece önce mutlaka banyo yaptırın, 3 gün yaptırılmıyor çünkü. Bizde hiçbir şey olmadı şükür. Aşı olduğu gün 6 saat arayla 1 çay kaşığı calpol verdim toplam da 3 kez. Bu kadar..geçmiş olsun 🌺
sevgisimay Cery biz de ateş olmadı bebekten bebege degişir tabi sadece huzursuzluk olmuştu ve uyku hali yapmıştı
Sedfibomlksh16 Oglum da hafif huysuzluk yaptı sadece canım ateş falan olmadı çok sükür her bebek farklı oluyor sen yine de takip edersin ateşini 🥰
Kader_can Ateş yapmadi bizde sadece cok ağladı agri yapti galiba surup verdim sonra sakinledi insallah sıkıntısız geçer😊
220322 Cery cuma olduk rotayla birlikte 2.ay aşılarını oldu . Huysuzdu ağrısı vardı büyük ihtimal calpol verdim iki kere rahatladı
muhammedim- Cery 2 aylikken yaptırdığım qsi kolunda şişlik kızarıklık yapti suan 7 aylik oldu hala şişlik duruyor normal dediler ama benim icim rahat degil ya bebegim cok agliyor her ihtimali dusunuyorum acaba kolu mu agriyor diye
Zeynep0808 Cery biz dün olduk gitmeden bir çay kaşığı parol içirdim ona rağmen ateşi 38.8 i gördü sonra tekrar ateş düşürücü verdim gece de hep kontrol ettim çok şükür geçti umarım kolay gecer sizin