Aliasafinannesi27 Kızlar Bebelac gold kullanan var mı kilo yapımı güzel mi ben .5 aylık bebeğime kullanıyorum da kullananlar yorum yapabilir mi
havvabal Aliasafinannesi27 4 aylık bebeğime 1. ayından beri kullanıyorum. sadece mama ile besleniyo. 7800 gr. (sanırım aldırıyor 😅) ayına göre fazla kilosu o yüzden azalttım cc yi. doğum kilosu 3570 gramdı. Çoğu kişi mama şişirir derler ama bilemiyorum. Bu arada başka mama denemedik hiç sarılığı biraz uzadığı çin doktor önerisiyle başlamıştık
Baakpnr- Aliasafinannesi27 biz kullanıyoruz evet güzel kg aldırıyor ama ben fazla kg nın hep zararlı olduğunu düşünenlerdenim ek gıdaya da başladık yavaştan mamayı azaltacağım 🥰
abdullahinannesi1 Aliasafinannesi27 kötü bir mama değil. Bebeğiniz seviyorsa değiştirmeyin bence. Ben hipp kullanıyorum ama bir kez tatilde iken bulamadığımdan bebelac gold tercih etmiştim hiçbir sıkıntı yaşamadık. Nadiren mama veriyorum zaten ama memnun kalmıştım.
Aliasafinannesi27 havvabal bizde 2.5 ayligiz 2 ay kontrolünde 5800 dük bende kilo almasını istiyorum çünkü 6. Aydan sonra kilo veriyor bebekler aslında sizin bebeğinizin kilosu da güzel bence hiç düşürmeyin
Aliasafinannesi27 Baakpnr- ben anne sütüne ek geceleri 90 CC vereceğim sadece onun için sordum bizim bebeklerin genetiği de 6 aya kadar kilo alıyor 6. Aydan sonra bayağı zayifliyorlR
Delice_zeytinn Ben 5 i 1 olanı kullanıyorum şimdi kızıma ama düzenli içmediğinden kilo adına yorum yapamıyorum