Deryaa benim bebeğimde yaklaşık 2 ayından beri kakasını kendisi yapmıyordu, fitil yada lavman yapsakta zorlanarak ağlayarak yapıyordu kaç doktora götürdük hep normal normal dediler, en sonunda eşimin teyzesinin tavsiyesiyle başka doktora götürdüm hiç normal değil dedi, beslenen bi bebeğin hergün yapmasa bile 3-4 gün arayla kendisinin yapması gerekir dedi, batın ultrason çekildi gaz çıktı bağırsaklarında sorun çıkmadı allaha şükür 🙏🏼 duphalac sabah akşam kullan dedi, birde ben burdan kaleidon probiyotik kullanan memnun olan anneleri okumuştum, kaleidonuda kullan dedi doktor, şuanda 4bucuk aylık olucak oğlum, şükürler olsun ki 1 ayı geçti kendisi yapıyor ve öyl çok fazla kullanmıyor, kaleidon probiyotiki ben ilk fayda etmedi zannettim ama etti, 2.şişeyi bitiriyoruz, doktor böyle böyle alışcak dedi. Çok uzun yazdım ama o kaka yapamadığı 1,5 ay ben perişan oldum sürekli fitil lavman yaparken ben üzülüyodum bide ağlayarak yapması vardı ki yürek dayanmıyor. Gittiğiniz doktora dilerseniz duphalaca şurup ile kaleidon yada biogai probiyotiklerinide sorun, inşallah en kısa zamanda düzene girer🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼