Mvvrrr Bebeğim 11 aylık önceleri yediği besinleri şimdi ara ara yemiyor mesela peynir gibi… normal mi , bir de dişleri de yeni çıkıyor 2 tane gelmek üzere
hilalkbdy Mvvrrr yaa bende bekleyeyim çünkü çok zorlu süreç ne hazırlasam yemek yemiyor ağzından çıkarıyor artık delirmek üzereyim ne yapacağımı şaşırdım
Mvvrrr hilalkbdy bende öyle inanır mısınız sevdiği şeyleri yemiyor bir de eliyle çıkarıyor ağzından yere fırlatıyor
hilalkbdy Mvvrrr evet yaa gerçekten öyle yoğurdu yiyor bir tek ne yapacağımı şaşırdım yaa dişler mi bilmiyorum altta sadede 2 tane var üstte bişey yok henüz meyve yiyor ama
Mvvrrr hilalkbdy dişle mi alakalı bilmiyorum ama benim bebek bu gece çok sık dışkısını yaptı akşam 3 4 kez dişle ilgili olabilir mi acaba biraz da ateşi var 36,8 37,1 gibi…
hilalkbdy Mvvrrr olabılır evet ılık duş aldırın varsa calpol verin birde karanfıl zeytinyağ yapın baya rahatlatıyor
Mvvrrr hilalkbdy evet evet karışımı yaptın iyi geldi teşkkür ederm, calpol niçin kullanıyor acaba evde parol şurup var
Kbrnrgnc Bi kaç gündür asla yemek yemiyor aynı şekilde sevdiği şeyleri bile yemiyo ağzını kitliyo ben artık saldım yemezse yemesin illa geçer bu günler bende dişle alakalı olduğunu düşünüyorum 7-8 tane dişi var ama
Mvvrrr Kbrnrgnc benim bebişte öyle bir şey yemeyince sanki karnı sürekli açmış gibi hissediyorum kilo kaybedicekmiş hemen gibime geliyor nedense 🙁
Mvvrrr Fmercan Merhaba , geçmiş sayılmaz şimdi yumurta yemiyor , peyniri yiyor :) ikizler burcu ne istediği belli olmuyor 😬😄