Sjdkjdkd12 Kizlar bebegim 1 aylik emzik tutturmak istiyorum elimizde 20 tl ya aldiginiz bi emzik var tutamiyo ama istiyo gibi emzik kotu diye agzina alamadigini dusunuyorum philips avent almayi dusunuyorum 1 ay cok mu gec tutma ihtimali varmi ona gore aliyim
_ipekk18 Sjdkjdkd12 Valla 4 ay 22 günlüğüz artık uykuya dalarken çok ağlıyor dişlerinden sanırım resmen katılıyor içim gidiyor elini emiyor uyumak için meme veriyorum almıyor tok süt gelince sinir oluyor kauçuk emzik aldık nukun ama bakalm bide Yuvarlak emzik deniycem şimdilik elimdeki i eğitirken cebirirken cignerken susuyor🤣
Gokyuzumm Sjdkjdkd12 evde 3 çeşit emzik var ama bebeğim hiçbir şekilde emzikte biberon da kabul etmiyor 😅😕
Atahanleon Bence aynısını kullanıyorum. Anne memesine yakın olduğu için rahatlıkla tutar. Alın bence, çok rahatlık
Batummm 4 ay 9 günlüğüz ne emzik ne biberon alıyor. Maalesef almadı mı almıyorlar. Herşeyi denedim , şırınga, kaşık falan daha da çok şey.. 🥹
papatyahanim0905 Genelde 1 aya gelince öneriyorlar emziği. Bibs de iyi diyorlar kauçuk olanı yumuşak, rahatlıkla tutuyormuş onu da deneyebilirsiniz .
G-K Sjdkjdkd12 evet avent arkadaşlar kiraz uçlu emzik al tutar dediler nuk marka almıştım avente o kadar para vermeyim tutarsa onu alırım diye nuk markayı tutmadı banada kuzenim yedek emziğini verdi dene diye ağzına alır almaz tuttu
_ipekk18 Sjdkjdkd12 bugün aldık daha we babyni. Vardı alamdi nuku geveliyor tutmaya çalışıyor uyuya kalıyor sallarken ağlamasını susturuyor en azindan napim katılıyor resmen 😔 uyku rutini oluşturaym diyorum nasil yapicam bilemiyorum