Ilaydacimen0325- Malum sıcaklar başladı 🌸 oğlum biraz tombul bir bebek boyun altı nokta nokta isilik olmuş hergün yıkıyorum başka neler iyi gelir acaba ?
Gamzekarakaya Ilaydacimen0325- 20 gunluk bebegimde cok fazla var alin yanak kafasinda bende bekliyorum ne iyi gelecegini tecrubeli annelerden 🦋♥️
Ilaydacimen0325- Gamzekarakaya bizimde boyun altında çünkü orası kilodan bitişik duruyor havasız kalıyor büyük ihtimalle ondan oluyor 🥺
eceunverkanra Ilaydacimen0325- Ben pamukla suruyorum bazen, bazen de serinlesin diye de banyo sonrası gul suyunu dokup pamukla kuruluyorum
Littlebird Ilaydacimen0325- geçen yaz brnim bebeğin de olmuştu doktoruna mesaj atmıştım her gün yıka ama şampuan ve sabunu sadece haftada 2 gün kullan onun dışında duru su ile yıka. Sebamed sabunu kullan ve güzrlce kurulayıp bebek nemlendiricilerinden sür demişti. Ben öyle yaptım işe yaradı bizde
Mavis5656 Bende biyerden duyup uyguladım karpuz kabuğu sürdüm isilik olan yerlerine sonra yıkadım bı iki yapmamda gözle görülür fark oldu ama karpuz kabuğundan mıdır duştan mi bilemem orasını tabiki