aybikreis Amerikan mutfak salonum var. Duvarlarımda hiç aksesuar yok sevmiyorum da. Odaya biraz tenk gelsin istiyorum. Bu kolonları ne şekilde renklendirebilirim? Hangi renk canlandırır koltuk rengim de görünüyor
Halimea aybikreis bence boyatmayın yani, benim esim boyatmısti ayy visne rengiydi🤢 geri sildirdim krem yaptırım . Sizde boyatın pisman olursanız eski rengine geri dönersiniz
Karla aybikreis ıhlamur yeşiline boyayın çok güzel olur. Aşağıda bir arkadaş renk önermiş o rengin uyacağını düşünmüyorum renk kontrastından dolayı😌
Halimea aybikreis aşırı kötü durur cnm , benle kalsa kendi evimin o kolonunu kırardım amma kırılmıyo ici demir dolu😣 biz tavanla kolonu sadece farklı renge boyamıştık gercekten kötü 🤷♀️
aybikreis Halimea Kolonu kırmak intihar gibi bişey olur yapmayın sakın 🙅♀️ Benim salonum çok büyük ve fotoğrafını eklediğim yerler çeyreğinin çeyreği bile olmaz. Denicem bi beğenmezsem tekrar beyaza dönerim 😂
Halimea aybikreis cnm kıramam ki kırılmaz ev çöker 😅 . Denemekten birsey kaybetmeyiz cnm boyatın fotografınıda paylasın merak etim nasıl olucak. 🧡
Birkullanici aybikreis zıy rengine boyayabilirsibiz koltuklara hangi renk zıt bakın netten öyle hem zihni yormaz hem güzel görünür ben de baktım sarı veya turuncu tonlarıymış ,bence sizin evi toprak tonnuna yakın bir turuncu açar https://images.app.goo.gl/edpx8uhrTQghG69B7
aybikreis Leylahanli Balkon yanındaki kolona dolap dayalıydı arkası badana zamanı boyanmamış bu sebeple onu boyamak istiyorum