Balyanakbal İzmir de devlet hastanesinde iyi çocuk doktoru var mi açılan postlarda hep özel hastanede doktor önerisinde bulunulmuş devlette onerebileceginiz doktor var mi
Birsu3435 Balyanakbal Gaziemir nevvar Salih iş görende Orçun bey kesinlikle öneririm İstanbul'da oturuyorum ailem İzmir'de her gelişimde mutlaka giderim kendisine dalında çok çok iyi bir doktor ve ilaçlarında bitkisel kullandırıyor
Sariballim Balyanakbal egepol hasan bey cok ilgileniyor önerdiği kremler ilaclar hemen etki ediyor laf olsun diye hiçbirsey vermiyor ben onu öneririm 😊
Ugggg Balyanakbal doğumdan beri özlem ve Ayşegül hanıma gittim yaklaşık 7 aydır.ama özlem hanımı bıraktım artık sadece Ayşegül hanıma goturcem bide erkek doktor var adını unuttum Orçun olabilir ona götürmeyi düşünüyorum.
Ugggg Balyanakbal belli bı sure randevuyu sadece bı doktora açıyorlar sonra düzeliyor ama senin gitmek istediğin güne denk gelirmi onu bilemem.sabah yetisemezsen eğer doktor isterse geç sırası açıyor oda gündüz 11/12 gibi yani gene fiş alıyorsun sıra veriyorlar