Mihranimmm Transfer sonrası neler yapılmalı arkadaslar ? Bir yakinim için soruyorum, yaptıranlar bilgi verebilir mi ? Daha iyi tutunması için yani..
Birtekbirciftannesi Mihranimmm merhaba iki defa yaptım çok şükür birinde oğlum oldu ikincide ise ikizlerim sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım inşallh ilk senemde transferden sonra yatım çerez falan yedim hep ikincide ise ilk üç gün dikkat ettim ondan sonrada yolculuk yaptım
Mihranimmm Birtekbirciftannesi dondurulmuş embriyo transferi olacak..onun da bir kızı var şimdi iki embriyo transfer edilecek. Nelere dikkat edeyim diyor? Ne yiyeyim.falan ?
Birtekbirciftannesi Mihranimmm ben ilkinde çerez yedim ananas faydalı diyorlardı rabbimin canı isterse ne yersen ye yada yeme o isteyince oluyor ama maydanoz yeme demişti benim doktorum rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallh
Mihranimmm Birtekbirciftannesi tesekkur ederiz..peki sedyeden inerken hareketi nasil olmalı kalkıp kendisi mi yatacak yoksa hareket etmesinde sakınca var mı?
Birtekbirciftannesi Findikzadem merhaba ilkinde 8yumurtam dölendi transfer gününe kadar iki tane kaldı biri tutu ikincide 2tane transfer edildi çok şükür ikiside tutu
Findikzadem Birtekbirciftannesi Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın bende tüp bebek annesiyim bir oğlum var iki tane embriyom kaldı ikisi de transfer ederler mi diye merak ediyorum o yüzden sormuştum
Birtekbirciftannesi Findikzadem ederler canım allah razı olsun cümlemizin evlatlarını inşallh rabbim seninde emeğini boşa çıkarmasın